Більшість дівчат мріють про найромантичнішу і незабутню пропозиції руки і серця. При чому пропозиція в розкішному ресторані або під вікном будинку вже давно стало банальністю. І багатьом подавай оригінальні ідеї – щоб не як у всіх.

Хлопці стараються як можуть, але на жаль жінкам не так легко догодити.

Ось і американець Денніс Гелвін (Dennis Galvin) зробив пропозицію своїй дівчині в не дуже підходящий момент. На відео звернув увагу інформаційний портал CBS News. Ролик був знятий в Нью-Йорку.

Так дівчині не вдалося успішно пробігти свій перший марафон. Медсестра Кейтлін Каррэн (Kaitlyn Curran) була на 26-му кілометрі дистанції, коли її хлопець-пожежний перескочив бар'єр для глядачів і впав перед нею на коліно і простягнув коробку з кільцем. На той момент молоді люди зустрічалися вже чотири роки. Дівчина розплакалася, погодилася, наділа обручку, обняла нареченого і вирішила бігти далі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Звучить не погано, адже вона сказала "Так" і судячи з реакції була щаслива.

Каррен змогла пробігти всю дистанцію за чотири години 24 хвилини. Вона зізналася, що не знала про плани коханого. Пара возз'єдналася на фініші і відправилася святкувати завершення марафону і заручини разом з друзями і сім'єю.

"Обидва вони були дуже щасливі. Ми не можемо дочекатися весілля", - розповіла кузина.

"Бігуни знижували швидкість, щоб сфотографувати їх. Бути поруч з ними було невимовно чудово", - описала свої почуття двоюрідна сестра нареченого Кетлін Фігероа (Kathleen Figueroa), що зняла романтичний момент на телефон.

Вона зізналася, що її двоюрідний брат сильно нервував, і їм довелося чекати близько години, поки повз пробіжить Каррен.

Однак, як пише видання The Mirror, користувачі мережі не оцінили романтичний жест пожежного.

Користувачі Twitter звинуватили нареченого в тому, що він відвернув дівчину від дистанції, зіпсував її результат. Ось які коментарі вони пишуть:

"Вкрав увагу, яка повинна була дістатися тільки їй"; "І він навіть не забрав у неї на поясі кофту, яка була їй не потрібна і заважала! Я б віддала йому кільце на фініші", — категорично написала одна з користувачів.

Інші коментатори зазначили, що "це найгірша пропозиція руки і серця".

Як би там не було це всього лише думка людей. А дівчина тепер шалено щаслива. Напевно наступний марафон пара буде бігти разом. Побажаємо закоханим удачі в подружньому житті.

Нагадаємо, хлопець зробив своїй дівчині пропозицію. Вона сказала "так", але навідріз відмовилася фотографуватися без манікюру. Довелося шукати "дублера".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Рожден Анусі зробив пропозицію колишній учасниці "Холостяк".

Також "Знай.uа" писав, чоловік хотів оригінально помститися подрузі за відмову, але в результаті сам опинився за ґратами.