Сьогодні Ані Лорак опублікувала чергове фото з Сергієм Лазерев з підписом “Кажуть, що дружби не буває в шоу-бізнесі, а я кажу буває!”.

Фанати артистів створюють в Інтернеті цілі співтовариства на підтримку стосунків кумирів і впевнені, що співачка “проміняла чоловіка на Лазарєва”. Лорак чутки про роман з колегою категорично спростовує. В той же час не перестає підтримувати інтерес до їх парі, регулярно публікуючи у відкритому доступі свіжі спільні фото.

Цікавий факт, що в Інтернеті давно ходять чутки щодо “нетрадиційної” сексуальної орієнтації Лазарєва, що заперечує можливість його роману з Лорак. Деякі шанувальники Ані Лорак заспокоїли співачку, що не вірять в її таємний роман, давно знаючи цю особливість чоловіка.

Крім Сергія Лазарєва до однозначним геям шоу-бізнесу фанати відносять Баскова, Кіркорова і Галкіна. Наявність відносин з жінками в сьогоденні або минулому пліткарів мало хвилює.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поки з одного боку зоряним чоловікам приписують гейскую любов, з іншого вже сватають з іншими представницями шоу-бізнесу. Так, допитливими фанатами не раз було помічено якими «закоханими очима Лазарєв дивиться на Ані Лорак», що, на їх думку, неоднозначно натякає на щось більше, ніж дружбу.

Нагадаємо, що чоловік Ані Лорок, Мурат Налчаджиоглу, безглуздо привітав дружину з Днем матері прямо з нічного клубу.

Як раніше повідомляв Знай.ua Ані Лорак несподівано вирушила до Білорусії, де була помічена в обіймах молодого красеня.

Знай.ua писав про те, що співачка отримала премію "Золотий грамофон" в Росії.