Гороскоп на 27 листопада Овен

Сьогодні ваші емоції можуть стати вашим же ворогом. Не дозволяйте їм панувати над вами. Дихайте глибше і заспокоюйте себе всіма способами.

Гороскоп на 27 листопада Телець

Якщо у вас виникла хоч якась проблема, допоможуть вам з цим друзі. Звертайтеся по допомогу відразу, поки маленька проблемка не перетворилися на страшний хаос.

Гороскоп на 27 листопада Близнюки

Сьогодні у вас часу буде достатньо, ось тільки куди його подіти, ви без поняття. Але дотримуючись чужих порад, готуйтеся до сюпризу.

Гороскоп на 27 листопада Рак

Сьогодні ви повністю готові зробити будь-який подвиг і навіть гори звернути. Не витрачайте дорогоцінну енергію на дріб'язкові справи.

Гороскоп на 27 листопада Лев

Задумайтеся, чи не злетіли ви сильно високо. Набираючи висоту, пам'ятайте, що падати буде дуже і дуже боляче. Спустіться ненадовго до простих смертних.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Гороскоп на 27 листопада Діва

Сьогодні найважливішим для вас має бути час. Його потрібно використовувати обачно, сплановано і максимально дбайливо. Його може не вистачити, якщо розпорошуватися по непотрібності.

Гороскоп на 27 листопада Терези

Прибережіть свою уїдливу дотепність на інший день. А якщо не можете її втихомирити, то язвіть по телефону, інакше може постраждати ваше здоров'я.

Гороскоп на 27 листопада Скорпіон

Сьогодні вам дуже сподобається шокувати і дивувати своїми діями людей, які вважають, що знають вас краще за вас самого. Але сильно не захоплюйтеся.

Гороскоп на 27 листопада Стрілець

Сьогодні успішними повинні бути всілякі починання. Рутинні заняття радості вам не принесуть.

Гороскоп на 27 листопада Козеріг

Саме час для важливих процесів, які потрібно добре продумати. Слухати тільки себе не варто, прислухайтеся до порад людей, які краще розбираються в даній ситуації.

Гороскоп на 27 листопада Водолій

Сьогодні вам доведеться зустрітися віч-на-віч з проблемою вибору. Але можете залишатися спокійними, ви навряд чи помилитеся. Головне, щоб ніхто вам не нашептав рішення.

Гороскоп на 27 листопада Риби

Довіряйте тільки першому враженню і приймайте рішення, виходячи з нього. Сьогодні воно оманливим не буде, ваша інтуїція на висоті.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Ванга напророкувала в 2019 році нелюдські муки

Також Знай.ua повідомляв про як підготуватися до Нового року і залучити удачу