Юний художник з Індії звів з розуму цілий світ своїми малюнками. 19-річний Сушант Сушив Рані з Мумбаї створює картини в 3D, які здатні зламати мозок будь-якої людини.
Про це пише "clutch.ua".
Свої шедеври Сушант створює за допомогою маркерів і графічних олівців. Хоча багато людей думають, що замість олівця в його руках працює чарівна паличка або комп'ютер.
Ось які найбільш реалістичні картини:

лампочка

яйце

чашка

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

виделка

Айфон

Ножиці

ложка

банка

кока-кола

Нагадаємо, група ізраїльських археологів з Університету Хайфи (Haifa University), ведені Еммою Мааян-Фанар, виявили, можливо, найбільш раннє зображення Ісуса Христа. Стародавній портрет значно відрізняється від сучасних, більш європеїзованих зображень.

Як повідомляв портал Знай.ua, у списку британських монархів одна з головних і культових особистостей Єлизавета I. Її вогненно-руде волосся, свіжий і молодий колір обличчя, характерне вбрання і об'ємні коміри роблять королеву завжди впізнаваною на картинах. Однак відтворене обличчя привело світову громадськість в шок.

Також Знай.ua писав про те, що історики розкрили секрет успіху Поля Пуаре і Гарбриель Шанель, які перевернули уявлення про одяг, моду та стиль.

Дивіться: Як намалювати 3D малюнок на папері