Житель Нью-Йорка знайшов у своїй квартирі щось неймовірне – гніздо з гілок. У ньому знаходилися дві новонароджені білочки. Хлопець досі не знає, як вони потрапили до нього додому.

Він подзвонив в притулок, який спеціалізується на догляді за маленькими тваринами, які залишилися без батьків. Дівчина на ім'я Христина Рейс погодилася забрати крихіток.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Вона разом з чоловіком доглядала за білочками, годувала й напувала їх. На жаль, жодна з них не змогла вижити без матері і померла.

Її сестра з кожним днем ставала більш міцною і активною. Але вона була дуже маленькою, з-за чого її і назвали Дюймовочкою. Протягом довгого часу Христина годувала її молоком з міні-пляшечки. Потім білочка почала самостійно їсти тверду їжу.

Вона ніколи не бувала в диких умовах і своєї природної середовищі, але не сумує по лісі. Дюймовочка не вміє лазити по деревах, ні стрибати. Вона стала повністю ручною і домашньої.

Христина з чоловіком намагалися подружити дитину з іншими білочками, але вони їй не сподобалися. Улюблена їжа Дюймовочки – зелений горошок, рукола і авокадо. Вона боїться холоду та пилососа і не любить перебувати на свіжому повітрі.

Цікаве тварина обожнює залазити в холодильник і гризти різні предмети, зокрема, дроти. Білочка любить перебувати на руках у своїх господарів і спати на них, тому їй прощають всі капості. Вона стала справжнім членом щасливої сім'ї Рейсів.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, що в Україні лося виключили з Червоної книги

Читайте також: домашній павич втік із зграєю диких індичок

Нагадаємо: блог пухнастого джентльмена з бездоганним смаком вкраде ваше серце