Як виявилося, в сучасному світі іконою стилю може стати хто завгодно. На цю роль ідеально підійде, наприклад, собака! Так якщо поглянути на блог Menswear Dog, а точніше на його головного героя — миловидного пса породи сіба-іну на прізвисько Боді, названого на честь героя Патріка Суейзі в кінофільмі На гребені хвилі, стає очевидно, що він не поступається в моді навіть найзапеклішому стилязі.

Зрозуміло, що становить і ділиться своїми крутими образами не сам вихованець, а його господар - графічний дизайнер Девід Фунг.

Як розповідає Девід, модний блог Боді спочатку був звичайною розвагою. Заради забави хлопець наряджав свого вихованця в стильні вбрання, фотографував на телефон і ділився кумедними знімками в Мережі з друзями. Однак з кожним фото шанувальників Боді ставало все більше і більше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Через деякий час блог пухнастого зразкового джентельмена з бездоганним смаком став настільки популярним, що до Девіда почали надходити пропозиції про співпрацю від модних брендів.

Варто відзначити, що кількість підписників Боді тільки в Instagram наближається до 150 тисяч. Зараз пес і його господар активно співпрацюють з такими марками, як Levi’s, Polo Ralph Lauren, Ben Sherman Gant Rugger, Zara, Club Monaco та іншими.

А найнеймовірніше те, що бренди не скупляться викладати зі своєї кишені кругленькі суми за рекламу нарядів. Якщо вірити господареві пса, зараз Боді приносить ні багато ні мало — 15 тисяч доларів щомісячного доходу. Так що цей стильний пес ще й заможніше багатьох обивателів.

Пропонуємо вам подивитися невелику підбірку фото:

Нагадаємо, обычный пес буквально підірвав соцмережі своєю незвичайною звичкою. Деякі користувачі вже встигли побудувати моторошні теорії. У Twitter користувача під ніком jensenmares з'явився кумедний ролик, на якому собака відмовляється увійти в будинок через замкненою "невидимої двері".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу. Оператор говорить, що поки їх не відвернув гавкіт, хижа парочка злучаються.

Також "Знай.uа" писав, американський місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник. Поліцейські вирушила на пошуки тварини після звернень стурбованих городян, які звернули увагу на його дивну поведінку і побоювалися, що воно викликане сказ.