Рене Джонсон – жителька міста Спрінгфілд. Вона розповіла цікаву історію про свого птаха. Її домашній павич відгукується на ім'я Уолтер, Форест і Пі. Півтора місяці тому він втік з дому. Це відбулося практично відразу після смерті його брата. Рене думає, що він почав сумувати від самотності і туги. Він шукав уваги і любові. Жінка каже, що її сусідка бачила, як він намагався загравати з індичками. Незабаром після цього він зник. Власниця вже подумала, що Пі міг з'їсти хижак. Але раптово вона почала чути його крики. Виявляється, він втік зі зграєю диких індичок.

Про подію повідомила служба охорони рибних ресурсів і диких тварин американського штату Вермонт. Вона опублікувала на сторінці в Facebook пост з листом від Рене, в якому повідомлялося: "Мій павич втік з дикими індичками. Не підкажете, як зловити цього дурника?"

Після втечі минуло вже досить багато часу. Жінка кілька разів бачила Фореста, але їй не вдалося зловити. Вона переживає, що на волі павич взимку просто помре.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Але Гвендолін Каузер, співробітниця організації Audubon Vermont, яка займається захистом птахів, повідомила, що павичі здатні витримувати низькі температури, якщо вони нормально харчуються. Рене заспокоїлася, адже з їжею у Пі проблем немає – час від часу він приходить додому, щоб поїсти. Але тут він залишатися не має наміру – кожен раз він тікає назад до індичок.

Pea trying to impress little Millie

Geplaatst door Rene Johnson op Zaterdag 24 november 2018

Раніше портал "Знай.uа" писав: цуценя, яке вкусило поліцейського, звільнили

А також про рудого котика, який подарував рибці танець, а та залишила його без уваги

Нагадаємо: блог пухнастого джентльмена з бездоганним смаком вкраде ваше серце