Кішки - чудові домашні тварини! Якщо ви живете в квартирі і вам хочеться завести теплу, милу тваринку, яка буде вас любити, то коти безумовно для вас.

Однак не варто забувати, що за своєю природою коти - хижаки і нащадки диких предків, чиї родичі досі живуть на планеті. Тільки подивіться на цього пухнастого мисливця! Кіт явно скучив за зимовою риболовлею.

Користувачі соціальних мереж обговорюють нову зірку — біло-рудого кота, який "танцює" на льоду водойми, намагаючись виловити замерзлу в ньому рибку. Він відчайдушно стукає лапкою по льоду в надії що риба ось-ось потрапить йому в зуби, але все безуспішно. Однак помітно, що така забава все рівно приносить задоволення пухнастикові.

Житель Англії Пол Бронкс (Paul Bronks) опублікував у своєму Twitter-акаунті відео, на якому кіт "танцює", намагаючись дістати вмерзлу в лід рибу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ти що, знущаєшся з мене?" - барвисто назвав відео Бронкс.

Цікаво, що даний ролик подивилися вже більше мільйона разів. При цьому користувачі поспівчували невдалій риболовлі, а деякі зазначили, що все життя відчувають себе на місці цього кота.

Публікація про рудого рибалку набрала більше 50 тисяч лайків і майже 20 тисяч ретвітів.

Багато коментаторів жартують над котиком, а деякі навіть співчувають і хвилюються, чи не голодний кіт. Також вони залишають схожі картинки і відео.

Зазначимо, раніше в мережу виклали інший зимовий відеоролик, але вже з пандою, яка дуже вразила інтернет користувачів.

Працівники Смітсонівського національного зоопарку в американському місті Вашингтон зняли, як трирічна панда на ім'я Бей-Бей радіє першому снігу.

На відеоролику можна побачити, як мила тварина насолоджується, перекидаючись і пустуючи в снігу. Грати в снігу тварина може скільки завгодно, оскільки її хутро не пропускає вологу.

Нагадаємо, кот Ларріи, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити в свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Як повідомляв портал "Знай.uа", навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Також "Знай.uа" писав, відважний кіт просто дивом пережив страшну пожежу, господар не приховував сліз.