Дослідники довели, що домашні тварини не тільки допомагають нам впоратися з самотністю, але і можуть лікувати серйозні захворювання. Дізнайся з матеріалу Clutch про те, як кішка допомогла господині виявити рак грудей.

Багато хто помічав, що якщо у людини щось болить, кішки часто лягають саме на це місце. Потужне біополе цих маленьких тварин здатне поліпшити загальне самопочуття людини. Вчені довели, що приємне котяче муркотання здатне змусити зламані кістки зростатися швидше.

Коти нюхом відчувають ракові клітини

Англічанку на ім'я Анжела врятувала від смерті її кішка Міссі. Господиня помітила, що норовливая кішка стала дуже ніжною і поступливою, до того ж, постійно лягала їй на груди. Анджелу такі зміни насторожили, вона звернула увагу на своє самопочуття і здоров'я. В грудях, до якої так ластилася кішка, були хворобливі відчуття. Жінка пішла на прийом до лікаря і дізналася, що в її організмі є ракові клітини. З проблемою вдалося впоратися і за це Анджела подякувала не тільки лікарів, але і улюбленого вихованця.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підтвердження теорії: коти — діагности від бога

Через два роки Анжела помітила, що кішка знову проявляє нездоровий інтерес до її грудей. Це змусило господиню негайно відправитися в лікарню, де лікарі підтвердили діагноз - рак грудей. Міссі вдалося вдруге врятувати життя своїй господині: вона виявила пухлину на ранній стадії. Операція пройшла успішно, а кішка, за свою пильність, була номінована на престижну котячу премію Hero Cat на National Cat Awards.

Нагадаємо, багато хто задається питанням про те, як деяким жінкам вдається залишатися худенькими, об'їдаючись бургерами. Чи так все просто насправді?

Раніше Знай.ua повідомляв, грудне вигодовування збільшує ймовірність виникнення раку молочної залози на 3 %. Однак такий ризик є тимчасовим, а вчені вважають, що грудне вигодовування навпаки робить профілактичний ефект.

Також Знай.ua писав, топ неіснуючих хвороб, які лікують гінекологи.