Гороскоп на 29 листопада Овен

Сьогодні у вас може сильно розігратися фантазія. На стільки, що ви навіть зможете побачити те, що інші не помічають. Не варто відразу скидати все на лихоманку.

Гороскоп на 29 листопада Телець

Головними проблемами будуть фінанси, але це вже давно для вас не новина. Ви навіть трохи звикли до такого роду проблем, хоча все одно дратує.

Гороскоп на 29 листопада Близнюки

Старі справи можете завершити пізніше, сьогодні потрібно почати щось нове. Робота не втече від вас і на завиє вовком в лісі.

Гороскоп на 29 листопада Рак

Іноді дуже важливо вчасно відступити, так і сьогодні. Якщо ви не приймаєте в чомусь участі, це ще не означає, що ви здалися, ви просто чекаєте потрібних обставин.

Гороскоп на 29 листопада Лев

Сьогодні ви можете зустріти знайоме обличчя в зовсім несподіваному місці. Ну хоч якесь розмаїття, а то вам вже здається, що ви все про всіх знаєте.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Гороскоп на 29 листопада Діва

Не стримуйте своє бажання висловитися. Сьогодні ви в цьому проявите завидну витонченість, яку слухачі високо оцінять.

Гороскоп на 29 листопада Терези

Прискорити події у вас не вийде, тому не варто робити активних дій. Зачекайте більш недвозначного знака, що ваш шлях тепер відкритий.

Гороскоп на 29 листопада Скорпіон

Вам сьогодні потрібно бути дуже спокійним і врівноваженим, проблеми, які давно забулися, знову вилізуть з далекої шухляди. І вирішувати їх доведеться саме вам.

Гороскоп на 29 листопада Стрілець

У вас сьогодні буде безліч різних справ, і в кожному ви зможете проявити себе найкращим чином. Але виграш отримаєте, тільки якщо використаєте заборонений прийом.

Гороскоп на 29 листопада Козеріг

Потреби сімейства вийдуть сьогодні на перший план. Однак, як не дивно, це анітрохи не завадить вам працювати, а скоріше підштовхне ваш трудовий ентузіазм.

Гороскоп на 29 листопада Водолій

Ваша інтуїція дуже допоможе вам сьогодні. А якщо раптом вона на вас за щось образилася і відмовляється працювати, то скористайтеся інтуїцією близьких або родичів.

Гороскоп на 29 листопада Риби

Вам сьогодні не можна вибухати, навіть якщо ви вже знаходитеся на межі. Шукайте своїм емоціям інший вихід. А до радісних людей і позитивно-заряджених краще взагалі не підходити, ще струмом вдарить.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Ванга напророкувала в 2019 році нелюдські муки

Також Знай.ua повідомляв про як підготуватися до Нового року і залучити удачу