Енергійним і харизматичним екстравертам швидко набридають однотипні заняття. Це стосується пробіжок по стадіону або по вулиці, занять в тренажерному залі або однотипних фізичних вправ. Все це навряд чи принесе їм задоволення. Душа і тіло екстраверта жадає спілкування, нових вражень, несподіванок і спонтанності.

Крім того, екстраверти сповнені енергії, і її потрібно кудись вихлюпувати. Відмінним рішенням стане активний вид спорту. Ми приготували для вас кілька варіантів розваг, які подарують вам яскраві враження та незабутні емоції. Нудьгувати вам не доведеться.

Сплав на каное або байдарках

Для цієї розваги підійде практично будь-яка водойма: річка, море або озеро. Це авантюра, від якої будете в захваті і ви, і ваші друзі. Якщо заплив на спокійному озері здається вам нудним, вирушайте в гори і займіться рафтингом там. Адреналін, екстрим і захват забезпечені.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Міні-футбол, баскетбол або пляжний волейбол

Це командні ігри, у яких присутні дух суперництва, радість від забитого м'яча, рухливість і почуття гордості за своїх однодумців. Баскетбол вимагає зосередженості, він досить суворий. Міні-футбол підійде навіть новачкам, які не знають правил. А волейбол – відмінна розвага для пляжу.

Групова їзда на велосипедах

Так-так, саме групова! Зберіть команду. Це можуть бути друзі, родичі, знайомі, колеги або просто однодумці. Чим більше людей збереться, тим краще для вас. Щоб підготуватися до масового заїзду, ви можете заздалегідь продумати маршрут і закупити різні атрибути для мандрівників. Спільні поїздки та спілкування з веселою компанією – саме те, що вам потрібно.

Екстраверти завжди жадають нових яскравих вражень. А ці види спорту допоможуть їх отримати.

Портал "Знай.uа" писав про екстравагантні і провокаційні наряди зірок у дев'яностих

А також про хлопця, який знайшов у своїй квартирі новонароджену білочку

Нагадаємо: як запрограмувати себе на успіх і везіння