У 2018 році Дженіфер Еністон, Вікторію Бекхем, Сару-Джесіку Паркер і інших знаменитостей вважають іконами стилю. Ми розповімо про те, як вони виглядали в 90-х і що носили 20 років тому.

Дев'яності не дарма називають лихими. Це неоднозначний і божевільний період, наповнений експериментами і екстравагантні. В цей час знаменитості виходили на червону доріжку в провокаційних нарядах, які неможливо було не помітити.

Учасниці відомої жіночої групи Spice Girls славилися фриковыми нарядами. Складно уявити, що визнана ікона стилю сучасності, дизайнер, мати чотирьох дітей і дружина відомого футболіста Вікторія Бекхем могла колись носити подібну одяг.

Сара-Джессіка Паркер в молодості завжди експериментувала з модними нарядами. Можливо, саме це допомогло їй настільки гармонійно влитися в роль Кері Бредшоу, героїні культового серіалу "Секс у великому місті", яка теж славиться своїми неоднозначними нарядами. Саме ця роль зробила Паркер знаменитою.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Дженніфер Еністон відома своїм бездоганним смаком. Вона є володаркою неймовірно красивих волосся завжди виглядає карколомно. Навіть коли з'являється на людях у звичайних джинсах. А ось у дев'яностих вона нерідко експериментувала з екстравагантними образами. Дженніфер без сорому могла з'явитися на доріжці в плетеному гачком кардигані, надітим просто поверх бюстгальтера.

Гвінет Пелтроу заснувала компанію, яка спеціалізується на натуральній косметиці і правильному харчуванні. Актриса всіляко пропагує здоровий спосіб життя. А от у 90-х вона вела себе зовсім по-іншому. Вона з легкістю могла з'явитися на доріжці з сигаретою і дозволяла собі інші шкідливі звички. Гвинэт обожнювала одягатися як погана дівчина. Вона була помічена в блискучому пальто поруч з Бредом Піттом. Це вбрання відмінно демонструє бурхливе минуле знаменитості.

Демі Мур ще в молодості була королевою перевтілень. Це відчувається в її іміджі і зараз.

Дрю Беррімор теж любила експериментувати. На одному із заходів зірка з'явилася в дивному вбранні з сріблястим відтінком, в якому вона схожа на фіалку.

Деякі тренди з дев'яностих користуються популярністю і зараз. Один з таких – оксамит. Його з гордістю носила Шерон Стоун 20 років тому. Правда, саме цей наряд навряд чи можна назвати вдалим. Він схожий на безформне покривало або гардини, яка псує фігуру зірки.

Якщо говорити про актуальні тренди, то можна згадати і наряд Клаудії Шиффер. Створюється враження, ніби цей знімок потрапив на сторінки одного з сучасних модних глянців. Але він був зроблений двадцять років тому.

Раніше портал "Знай.uа" писав про найбільш схожих близнят у світі, які витратили купу грошей на пластичну операцію, а потім пошкодували про це

Читайте також: актори з "Гри престолів" поділилися цікавими відео з бекстейджа

Як повідомлялося: ця дівчина розкрила головні секрети Instagram-дів