Шанувальники відомого серіалу "Гра престолів" з нетерпінням чекають виходу в ефір восьмого сезону. Автор книг, які лягли в основу телевізійної історії, любить пограти на нервишках шанувальників саги.

Ліна Хіді, виконавиця ролі Серсеї Ланністер, вирішила скрасити очікування цікавими відеороликами.

Звичайно ж, на екрані історія виглядає величною і серйозною. Засумніватися в могутньому протистояння могутніх кланів практично неможливо. Але на зйомках все відбувається зовсім не так. Деколи вони бувають нудними, але найчастіше все проходить весело. Актори дружать і весело спілкуються один з одним.

Вони вигадують найрізноманітніші способи, які допомагають їм боротися з рутиною. Одним з них і поділилася Ліна Хіді на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вона влаштувала справжній майстер-клас з пирхання. До неї із задоволенням приєдналися колеги – Ніколай Костер-Вальдау, який виконує роль Джеймі Ланністеров і Йохан Філіп "Пилу" Асбек, виконавець ролі Эурона Грейджоя. Пирхання знято в уповільненому режимі, тому виглядає неймовірно смішно.

Актори на кілька хвилин вийшли із своїх серйозних образів. Вони покривлятися на камеру, що добряче повеселив шанувальників серіалу. З такими жартами дочекатися нового сезону, прем'єра якого запланована на квітень 2019 року, в рази легше!

Раніше "Знай.uа" писав про те, що Мессі поділився відеороликами з кумедними танцями своїх синів

Читайте також:дочка Джекі Чана зіграла лесбійське весілля

Нагадаємо: телеканал BBC заретушував пікантні кадри з героїнею документального фільму