Ліонель Мессі – відомий талановитий футболіст, нападник і капітан іспанського клубу під назвою "Барселона" і національної збірної Аргентини (з 2011 року). В кожному матчі він чудово демонструє свої навички і талант. Завдяки цьому він став кращим бомбардиром в історії збірної і клубу. Ліонеля вважають одним з кращих футболістів всіх часів і один з кращих гравців сучасності.

Він має безліч шанувальників, які захоплюються його талантом, зовнішністю і щасливою родиною. Ліонель разом із дружиною виховує трьох прекрасних синів.

Мессі опублікував на своїй сторінці два забавних відеоролика. На них показано, як сини зірки чудово танцюють під відомий хіт I’m sexy and I know it. На одному з відео демонструє свій талант лише Тьяго.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

А на другому – всі троє хлопчиків: Тьяго, Чіро і Матео. Трирічний Матео вчить руху восьмимісячного Чіро.

Ці забавні відеозаписи підірвали Інтернет. Перший ролик набрав 10 мільйонів переглядів всього за кілька годин, а друге відео переглянуло 8 мільйонів чоловік.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що цуценя, яке вкусило поліцейського, звільнили

Читайте також: смілива жінка усиновила хлопчика, на якому навіть лікарі поставили хрест

Як повідомлялося: рудий кіт подарував рибці танець, але та його проігнорувала