В ефір відомого телеканалу BBC Africa вийшов документальний фільм, присвячений дослідженню соціальних мереж. Однією з учасниць зйомок стала відома блогерша з Кенії по імені Гламур Пем. Редколегія прийшла до висновку про те, що декольте на сукні дівчата дуже глибоке. Воно виглядає занадто відверто для африканських глядачів. Тому груди блогерши вирішили заретушувати. Це допоможе уникнути скандалу і не дозволить образити консервативні погляди глядачів.

Кінострічка вийшла на екрани в рамках спеціальної програми She Word. Її творці поставили собі за мету: вивчити життєвий досвід сучасних мешканок Африки.

Головною героїнею виступила 21-річна дівчина з Кенії. Студентка не зареєстрована в соціальних мережах. Її завдання – створити сторінку в Instagram і наповнити його контентом за 5 днів. Фотографії та підписи до них мають ввести передплатників в оману з приводу реального життя дівчини.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Блогерша Глем Пем виконала у фільмі роль експерта по просуванню профілів у соціальних мережах. Вона ділилася своїм досвідом і порадами з головною героїнею.

Коли творці кінострічки виявили проблеми з декольте, вони вирішили не показувати дівчину крупним планом. Але у фільмі присутні сцени, які по-іншому зняти неможливо. І вирізати їх теж не можна. Тому і було прийнято саме таке рішення. Фільм з'явився не тільки в ефірі, а й на офіційному каналі BBC в YouTube – теж у відретушованій версії.

Раніше портал "Знай.uа" писав про нескладні правила, які допоможуть зберегти фігуру взимку

Читайте також: женщина-колектор розповіла всю правду про свою роботу

Нагадаємо: Мессі поділився відеозаписами з кумедними танцями своїх синів