Для збереження стрункої фігури і міцного здоров'я цієї зими, лікарі рекомендують дотримуватися кількох правил харчування.

1. Відмовитися від спиртних напоїв, солодких напоїв і кондитерських виробів.

2. Вживати якомога більше спецій. Вони містять антиоксиданти, що прискорюють переробку поживних речовин організмом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

3. Частіше їсти теплі супи. У холодну пору року вони будуть позитивно впливати на роботу шлунка.

4. Лікарі радять побільше їсти жирної риби і м'яса. Корисними виявляться курячі яйця.

5. Побільше їсти продуктів, багатих вітаміном D: лосось, печінка тріски, тунець, сардини, устриці, гриби.

6. Позитивно впливають на організм взимку індичка, горіхи, морські водорості.

7. Лікарі радять поменше вживати фруктози. Виноград, хурма і груші взимку можуть нашкодити вашому організму. Краще замінити їх на ягоди, апельсини і ананаси.

Нагадаємо, вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.

Вчені в ході багаторічних досліджень намагалися визначити кращу дієту, яка допоможе підтримувати організм у тонусі, а тіло в його природних межах. Раніше це була низьковуглеводна дієта, однак вона підходить не всім, вимагає певного режиму харчування і великої витримки.

Дослідники з Центру Карла Перкінса в Сіднейському університеті в Австралії вирішили випробувати низкобелковую дієту з високим вмістом вуглеводів і довели, що вона може замінити харчування з низьким вмістом калорій і при цьому бути такою ж корисною.