Для збереження стрункої фігури і міцного здоров'я цієї зими, лікарі рекомендують дотримуватися кількох правил харчування.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися1. Відмовитися від спиртних напоїв, солодких напоїв і кондитерських виробів.
2. Вживати якомога більше спецій. Вони містять антиоксиданти, що прискорюють переробку поживних речовин організмом.
3. Частіше їсти теплі супи. У холодну пору року вони будуть позитивно впливати на роботу шлунка.
4. Лікарі радять побільше їсти жирної риби і м'яса. Корисними виявляться курячі яйця.
5. Побільше їсти продуктів, багатих вітаміном D: лосось, печінка тріски, тунець, сардини, устриці, гриби.
6. Позитивно впливають на організм взимку індичка, горіхи, морські водорості.
7. Лікарі радять поменше вживати фруктози. Виноград, хурма і груші взимку можуть нашкодити вашому організму. Краще замінити їх на ягоди, апельсини і ананаси.
Нагадаємо, вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.
Вчені в ході багаторічних досліджень намагалися визначити кращу дієту, яка допоможе підтримувати організм у тонусі, а тіло в його природних межах. Раніше це була низьковуглеводна дієта, однак вона підходить не всім, вимагає певного режиму харчування і великої витримки.
Дослідники з Центру Карла Перкінса в Сіднейському університеті в Австралії вирішили випробувати низкобелковую дієту з високим вмістом вуглеводів і довели, що вона може замінити харчування з низьким вмістом калорій і при цьому бути такою ж корисною.
Як повідомляв портал "Знай.uа"б багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти такий "навичка".
Також портал "Знай.uа" писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втраті пам'яті.