Близнюки Анна і Люсі ДеСінк вирішили зробити пластичну операцію, щоб виглядати абсолютно однаково. Зараз 33-річні сестри заявили, що гірко пошкодували про свій вибір.

Про це пише Yahoo.

Близнюки витратили 250 000 доларів на процедури, які повинні були зробити їх найбільш схожими близнюками у світі. За це вони отримали нове волосся, довгі вії і великі губи. Сестри стали зірками в Instagram, але тепер вони зрозуміли, що зробили помилку і почали робити операції, які повинні повернути їхні обличчя до первісного стану.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ми чесно не знаємо, навіщо ми все це робили. Ми багато про що шкодуємо, і якщо б могли повернути час назад, на багато речей ми б не наважилися", - говорить Анна.

Популярність сестер ДеСінк в інтернеті привабила величезну кількість хейтеров, які постійно принижують дівчат в коментарях.

"Чим популярнішими ми ставали, тим більше у нас з'являлося хейтерів. Нас називали всім від "пластикових ляльок Барбі" до "риб'ячих губ". Ми хотіли все найкраще - особливо губи. Нам подобалося, як ми виглядали з величезними губами, але тепер ми почали розуміти, що це вже занадто, - сказала Анна.

Щоб повернутися до природного вигляду, близнюки позбулися філлерів в губах, накладного волосся і вій.

"Ми позбулися ін'єкцій, і більше ніколи не будемо використовувати ботокс. Потрібно вчитися на своїх помилках", - говорить Ганна.

Сестри також збираються прибрати татуаж з брів і губ. Анна вважає, що рясний "тюнінг" був помилкою, яку, на щастя, тепер можна виправити: "Ми стали впевненішими і можемо впевнено дивитися людям в очі".

Нагадаємо, ми писали про 13-річну дівчинку, яка написала есе проти насильства. А потім її вбили у власному будинку.

Раніше Знай.иа повідомляв, телеканал BBC заретушировал пікантні кадри з героїнею документального фільму про соцмережі, щоб не образити консервативні погляди африканців.

Також Знай.ua писав, блог пухнастого джентльмена з бездоганним смаком вкраде ваше серце.