Соцмережі це те місце, де кожен може стати зіркою, або похвалитися своїм цікавим і насиченим життям. Кожен намагається бути краще, гарніше, цікавіше, оригінальніше для того, щоб швидше опинитися в центрі уваги.

Погодьтеся, дивлячись на нестандартну зовнішність, красиве життя, ідеальний сніданок, обід і вечерю, розумні міркування – ми часом не проти зайняти місце тієї людини, за якою спостерігаємо. Однак, відомо, диявол криється в деталях, які залишаються за кадром.

Саме тому німкеня Геральдина Вест (Geraldine West) і створила провокаційний фотопроект про хитрощі Instagram – однією з найпопулярніших платформ. Вона не просто пародіює найпопулярніші образи у себе на сторінці, практично щодня викладаючи забавні, але при цьому скандальні знімки, де показує те, як же насправді все виглядає в реалі, коли камера і графічні редактори від'їжджають убік.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

До прикладу, ось гарна дівчина, усміхаючись, сидить у ванній з білосніжною піною і голить ніжки, і тут же поруч сувора реальність, де сидиш весь в піні для гоління і тобі, на жаль, не до сміху та посмішок.

Або взяти хоча б той випадок, де на годиннику ранок, а на фотографії сяє красою, свіжістю й бадьорістю дівиця в кокетливому беретику, тримає свіжий круасан і букетик квітів, але ми всі знаємо, як виглядаємо вранці, коли прокидаємося з заплутаним волоссям, заспаними очима і з півлітрової чашкою кави, судорожно стискає в руках, щоб ненароком не перекинути на себе.

Зі спостереженнями цієї дівчини складно не погодиться і все найцікавіше попереду.

Зібралися в поїздку? Дістали валізу і на манер гламурної панянки склали в нього кросівки, улюблений парфум і обов'язково коробочку з трояндами, ах, так, ще і ананас, тому що без них ось взагалі нікуди.

І знову повертаємося до ванної. Озброюємося келихом шампанського, надягаємо імпровізований купальник у стилі тропіканки, сонцезахисні окуляри і посміхаємося так, немов на червоній доріжці ви голлівудська зірка.

Так, ось тільки перед цим не забудьте змити з обличчя маску, що робить вас схожими на Шрека і витягнути зубну щітку з рота.

Напомним дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина в гонитві за красою скинула 140 кілограм зайвої ваги. Але попереду її чекало більш страшне випробування.

Також "Знай.uа" писав, єгиптянка Іман Ахмед Абдулаті, яку вважали найважчою жінкою світу, оскільки вона важила близько 500 кілограмів, схудла до 171 кілограма.