Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні зірки подарують Овнам підвищену емпатію. Це може негативно позначитися на настрої, і навіть здоров'ї. З іншого боку, Овнам простіше буде розуміти оточуючих.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні зірки відвернуться від Тельців, тому варто провести час на самоті і не оточувати себе справами, які виконувати немає сил. Краще триматися подалі від конфліктів.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні у Близнюків розпочнеться період глобальних позитивних змін. Зовсім скоро планети змінять своє розташування на більш сприятливе. Піднесений настрій не зашкодить.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні корисними виявляться ритуали на удачу. Можливі різкі перепади настрою, дивні і безпричинні зриви планів, а також підвищена втомлюваність на роботі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні Левам потрібно зосередитися на тому, що зараз має найвищий пріоритет. Може з'явитися відчуття, що в житті почалася чорна смуга. Але ситуацію легко виправити.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні Дівам потрібно захистити себе від чужої негативної енергетики. Люди будуть не найбільш чуйними, так що знадобиться максимальна самостійність.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні Терезам доведеться зіткнутися з невеликими проблемами, пов'язаними з витривалістю і енергійністю. Працювати фізично буде важче, може з'явитися сонливість.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам доведеться фільтрувати найближче оточення, не допускаючи до себе недоброзичливців, енергетичних вампірів і просто негативних людей. Будьте напоготові.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні Стрільцям буде простіше зрозуміти, чого вони хочуть від життя. Не варто упускати своїх можливостей. Пора скористатися першим ліпшим шансом на роботі і в коханні.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні Козерогам варто присвятити час роботі і коханню в рівному обсязі. Потрібно іноді похвалити себе і нагадати собі про власні перемоги, оглядаючись назад у минуле.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні можуть проявитися найгірші риси характеру Водоліїв. Наслідки при цьому виявляться досить плачевними, якщо нічого не робити. Успіх все ж таки вдасться зберегти.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні від Риб буде потрібна максимальна послідовність дій. Авантюри можуть закінчитися провалом. Не переступайте через моральні принципи заради вигоди.