Аура – це енергія, яка виходить з людини. Її колір має здатність змінюватися в залежності від настрою, думок, стану здоров'я людини, але все ж, є в кожній саме свій колір аури – його можна дізнатися за знаком Зодіаку.

Овен: червоний колір з яскравим відтінком

Ви ніколи не живете ілюзіями. У вас багато амбіцій – ви хочете бути першими у всьому. Ще ви дуже пристрасна і чуттєва людина. Але ви не завжди цінуйте те, що маєте.

Телець: зелений колір

У вас спокійний характер. Ви добра людина, але не амбітна. Відданий друг. Ви подобаєтеся людям і багато хто просить у вас пораду.

Близнюки: жовтий колір

Ви дуже оптимістична людина, повна ентузіазму. Прагнете до нових знань. Дуже вимогливі до себе. Ви уразливі і багато приймаєте на особистий рахунок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рак: рожевий колір

В першу чергу ви думаєте про оточуючих людей. Ви по життю романтик, який швидко прив'язується. Ще ви вмієте знаходити радість у звичних речах.

Лев: коричнево-оранжевий колір

Ви цінуєте кожну мить життя. Віддаєтеся покликанню до кінця. У вас є внутрішня гармонія, думка оточуючих для вас неважлива. Ви – душа компанії.

Діва: синій колір

Ви вмієте бути чесними по відношенню до людей, з відповідальністю підходите до будь-якої справи. Крім того, ви дуже розумна і розважлива людина, хоч і педантична.

Терези: сіро-зелений колір

Баланс і гармонія — ваше життєве кредо, якому ви навчаєтесь слідувати. Колір аури розташовує до того, щоб дізнатися щось дуже важливе про життя.

Скорпіон: бордовий колір

Ви вмієте приховувати почуття і маніпулювати людьми. Показати своє справжнє обличчя ви зможете лише в тому випадку, якщо будете довіряти людині.

Стрілець: світло-оранжевий колір

Ви дуже життєрадісна людина. Вам властива спонтанність і знайомства у самих незвичайних ситуаціях. Ваше життя ніколи не буде монотонним.

Козеріг: бордово-червоний колір

Ваша сила волі допомагає вижити навіть у найважчі часи. Ви можете заздалегідь передбачати будь-які дрібниці. При цьому ви майже завжди виходьте переможцем з будь-якої справи.

Водолій: смарагдово-зелений колір

Прогресивність дозволяє вам нестандартно мислити. Своєю унікальністю і ексцентричністю знаходите нові шляхи і вирішуєте найбільш нездійсненні завдання.

Риби: фіолетовий

Ви дуже мудра людина. Здатні з першої зустрічі зрозуміти, хто насправді стоїть перед вами. Ви невиправний романтик, вірите, що неодмінно зустрінете кохання свого життя.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку постійно брешуть.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо таємні бажання всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, які знаки Зодіаку зводять чоловіків з розуму.