Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Українці присвятили меми воєнному стану

Поки українські політики запекло сперечаються щодо воєнного стану, більшість громадян реагують набагато спокійніше, а деякі навіть публікують різні кумедні фотожаби. Таким чином, буквально за добу, воєнний стан перетворився на мем.

Багато користувачів мережі спрямовують свою сатиру по відношенню до українського уряду, що виставляє себе в поганому світлі. Знаходяться навіть ті, які згадують президента-втікача Віктора Януковича. Також представників української влади порівнюють з героями фільмів-афер, героями мультфільмів, придумують їм цікаві передвиборчі слогани.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Одесское метро. Снимок сделан только что. #какогохуя

Geplaatst door Stas Dombrovsky op Woensdag 28 november 2018

В метро на Троещине такая же история

Geplaatst door Татьяна Лупова op Woensdag 28 november 2018

Меланія Трамп показала криваві ялинки в Білому домі і стала мемом

Перша леді Сполучених Штатів Америки Меланія Трамп показала підписникам у Twitter, як Білий дім буде прикрашений до Різдва і Нового року. Проте у користувачів виникли питання до ялинок, які були зроблені з невідомого матеріалу криваво-червоного кольору.

Так, дерева виглядали настільки вражаюче, що миттю потрапили в меми, а за ними — і дружина Дональда Трампа. Користувачі так розійшлися, що дуже скоро з кадрів пропала сама Меланія, зате з'явилися герої хоррорів. Наприклад, моторошного «Сяйва» Стенлі Кубрика.