Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Мем Drakeposting підкорює користувачів мережі

Одним з улюблених коміксів користувачів мережі є мем з репером Дрейком у помаранчевій куртці, який демонструє своє негативне і позитивне ставлення до двох схожих за змістом об'єктів.

Вперше мем Drakeposting (вибірковий Дрейк) з'явився після кліпу Hotline Bling ще три роки тому. На відео видно, як репер танцює, змінюючи вбрання, при цьому, його рухи досить дивні, через що крім мема ролик став основою для появи ряду відеонарізок і коубів.

А нещодавно став популярний стоп-кадр із кліпу, де Дрейк відкрито висловлює неприйняття чого-небудь. Після цього мем доповнили ще одним кадром.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Так, юзери розміщують незадоволеного Дрейка поруч з фото, яке імовірно викликає таку реакцію, в той час як задоволений репер супроводжує фото того, що подобається автору, - як правило, речі повинні бути пов'язані між собою. Щоб конкретизувати ситуацію, обличчя Дрейка іноді замінюють чимось іншим.

Фраза «Вони зробили операцію виноградинці» зводить всіх з розуму

Зараз у мережі набирає популярність новий мем — фраза «Вони зробили операцію виноградинці» і кадри з відео, де робот-хірург видаляє шкіру з ягоди.

Не так давно на ролик звернув увагу відомий Instagram-аккаунт з мемами Simple Dorito. У ньому опублікували скріншот відео з підписом: «Вони зробили операцію виноградинці».

Фраза і скріншоти з відео незабаром почали поширюватися в соцмережах у вигляді нового абсурдного мема. Юзери просто публікують вираз, іноді супроводжуючи його скріншотом.

Деякі навіть придумують продовження до мему, розповідаючи подробиці про операції виноградини, її стан після хірургічного втручання і навіть лікарів, які боролися за життя ягоди.