Северанс – американське містечко, розташоване в штаті Колорадо. Тут майже 100 років діяла вельми незвичайний заборона – на гру в сніжки. Її зовсім недавно скасували. Все завдяки 9-річному школяреві.

Восени цього року хлопчик на ім'я Дейн Бест відправився на екскурсію в мерію разом зі своїми однокласниками. Тут вони дізналися про дивні закони, що діють у Северансе. Очільник міста розповів дітям про постанову 1920 року, згідно з якою забороняється кидати каміння та інші метальні предмети в людей, тварин, будівлі, дерева та транспортні засоби. По суті, до них відносяться і сніжки.

Влада ніколи не підтримували заборону. Але у разі необхідності вона повинні вжити заходів. Цікавим є те, що ніхто не знав, як саме карати порушників, серед яких, до речі, можуть бути діти мера і його колег.

Дейні вразило те, що він почув, і він вирішив все виправити. Школяр створив петицію, зібрав з однокласників 20 підписів на свою підтримку і виступив з презентацією.

За 5 хвилин він пояснив, чому заборона на гру необхідно зняти. Хлопчик заявив, що жителі Северанса, мають повинні мати право кидатися сніжками, як і інші мешканці світу. Він об'єктивно назвав цей закон застарілим. Мер і міська рада підтримали Беста. Вони не тільки зняли заборону, а й подарували Дэйни оригінальний пристрій, яким можна ліпити сніжки.

Після закінчення презентації хлопчик пообіцяв, що першим ділом кине сніжку у свого молодшого братика.

Раніше портал "Знай.uа" писав про найбагатших і наймолодших знаменитостей

Читайте також: архітектори здійснили мрію мільйонів, створивши тунель-калейдоскоп

Нагадаємо: найбільш високооплачуваним блогером YouTube став 7-річний хлопчик