Комусь з них пощастило народитися у сорочці, а хтось йшов до своєї мрії крізь терни. У цьому рейтингу зібрано найбагатших молодих знаменитостей. Передає Clutch.

Кайлі Дженнер

Кайлі заробила 166,5 мільйонів доларів за минулий рік. Такий дохід 21-річній дівчині принесла власна компанія Kylie Cosmetics, яка викликала справжній ажіотаж по всьому світі. Звичайно, важко сказати, що Кайлі впоралася без сторонньої допомоги, адже у неї була потужна підтримка від сім'ї. Але все ж те, як вона справляється з материнсвом і бізнесом викликає захват.

Ед Ширан

27-річний Ед — найуспішніший британський виконавець останніх років. Своєю творчістю музикант заробив за рік 110 мільйонів доларів.

Неймар

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бразильської футболіст з французького клубу "Парі Сен-Жермен" просто казковий багач. У 2018 він заробив близько 90 мільйонів доларів. До речі, за інформацією ЗМІ футболіст вільний, так що дівчатка, налітайте!

Тейлор Свіфт

По досягненню конкретного віку Тейлор перестала бути просто співачкою і перетворилася на корпорацію на ніжках. Записавши у 2017 році свій останній альбом, вона вирушила в тур. І заробила в загальному 80 мільйонів доларів.

The Weeknd

Історія цього канадського музиканта прямо з фільму "Мільйонер з нетрів". Дитинство він провів у неблагополучному районі Торонто. Хлопчик з 11 років курив марихуану, а пізніше пристрастився до більш важких наркотиків. Зараз Ейбел - не тільки успішний музикант, але і людина, яка змогла "охмурити" позаземну супермодель Беллу Хадід. Він є одним з найбільш популярних канадських виконавців і за минулий рік заробив близько 57 мільйонів доларів.

Нагадаємо, світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram зворушливими кадрами сім'ї в честь Дня подяки.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомого британського співака Еда Ширана нещодавно звинуватили в плагіаті. Сума позову становить 100 мільйонів доларів.

Також Знай.ua писав, зі знаменитою американскою співачкою Тейлор Свіфт відбувся конфуз під час її виступу на концерті в Нью-Джерсі.