Відому американську модель, бізнесвумен і просто красуню Кайлі Дженнер, яка нещодавно стала обличчям спортивного бренду adidas Originals, помітили в Нью-Йорку в дуже екстравагантному вбранні. Шанувальникам дівчини він дуже сподобався.

Про це стало відомо завдяки фото, які виклали фанати в мережі.

Є припущення, що Кайлі прямувала на концерт свого бойфренда, Тревіса Скотта. Саме для такого заходу зірка вибрала яскраво-помаранчеві плюшеві штани і бежевий короткий кожушок. А ось доповнити образ дівчини випала частина футболці з принтом, масивним білим кросівок і популярному серед селебрітіз клатчу Dior з леопардовим принтом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже сексуальним. Дівчина невпинно рекламує власний календар на 2019 рік, а тепер ще й вирішила показати кілька фото з бэкстейджей. Так, співачка позувала у чорному латексному вбранні, яке вигідно підкреслило її великі груди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авторитетний економічний журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей, які ще не досягли 30 років. Відомо, що такі списки журнал публікує раз на рік. Так, на першому місці виявилася 21-річна Кайлі Дженнер. Учасниця реаліті-шоу і молодша сестра Кім Кардашьян за рік заробила $166,5 млн.

Другу сходинку посів 27-річний британський поп-музикант Ед Ширан, який заробив $110 млн. А ось замикає трійку лідерів 26-річний бразильський футболіст Неймар. Він зміг заробити $90 млн.

Нагадаємо, розкішна гонщиця Кайлі Дженнер приборкала спорткар Барбі.

Як повідомляв Знай.uа сваркам кінець: сестрички Кардашьян возз'єдналися заради головного.

Знай.uа писав, Мерилін це ти? Тигриця Кайлі Дженнер переплюнула Монро.