"А чи не сволота я"? Рідко хто задавався таким питанням, адже у власних очах ми завжди білі і пухнасті. Це нас оточують, розумієте, одні сволочі, які так і норовлять вставити палки в колеса нашої колісниці добра і справедливості. Готуйте очі, може трохи шпигнути - професійні астрологи, не позбавлені почуття гумору, склали найчесніший "сволочний" гороскоп. Зараз і дізнаємося, хто яка "зараза", а заодно посміємося, і якщо завгодно - перешлемо друзям. Ну не ображайтеся на нас, дорогі читачі. Адже в кожному з нас живе непоправна сволота, і якщо навчитися грамотно нею керувати, то з цього можна вихопити непоганий такий шматок особистої вигоди. Але перейдемо до справи.

1.Овен

Скажена Сволота.

Неврівноваженість цього знака Зодіаку б'є всі рекорди. Накосячілі - і тут же або падає на коліна, просячи прощення, або взагалі відвертається, задирає ніс, тому що не царська це справа - прощення просити.
Відмазки: "Біс поплутав", "Прости, був не в собі", "Щось накотило".

2. Телець.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Продумана і прагматична Сволота.

Повірте, марно питати Тельця, чи розуміє він, що накоїв. Звичайно, розуміє. Він уже прорахував наперед наслідки, і прекрасно знав, як нанести найболючіший удар, який тільки можливий.

Відмазки: "Ти на це заслуговуєш"

3. Близнюки.

Легковажна Сволота.

Найчастіше цей знак просто не розуміє, що поводиться як остання сволота (пара звивин до аналізу своїх дій як-то не мають). Про свої капості забуває вже через пару хвилин.

Відмазки: "Ти що, образився? Чому?"

4. Рак.

Бідна й Нещасна Сволота.

Це ти - сволота, а він - невинна жертва обставин. І будьте готові звикнути до цього. Більш того, Рак подбає, щоб новина про ваш низькому вчинок поширилася по всьому світу.

Відмазки: "Ти сам мене змусив!"

5. Лев.

Самозакохана Сволота.

Він великий і який може, він - король, все решта - сміття під ногами. Саме тут починаються всі його капості.

Відмазки: «Я так захотів».

6. Діва.

Злопам'ятна Сволота.

Варто тільки перейти дорогу десь не там (або просто невдало висловитися на її рахунок) - отримуйте! Представники цього знака досить довго чекали зручного приводу, щоб вилити все болото, яке накопичилася у них всередині.

Відмазки: «Я ?! Так як ти міг подумати!" Або "А ось пам'ятаєш ...".

7.Терези.

Боягузлива Сволота.

Терези заслуговують 1 місця, як ніхто інший. Це підла, аморальна істота. Тут збрехав, тут збрехав, там зрадив - і це для них нормально. Головним чином, це відбувається через боягузтво.

Відмазки: ніяких. Нашкодив і втік.

8. Скорпіон.

Принципова Сволота.

З точки зору його суперскладного погляду на життя ти порушив сто тисяч заборон і повинен бути відповідно покараний. Скорпіони вважають себе справжніми творцями Справедливості (саме з великої літери).

Відмазки: Вони просто зарозуміло піднімуть підборіддя.

9. Стрілець.

Скандальна Сволота.

Баба базарна, хам трамвайний ... Отримує задоволення від самого існування конфліктів.

Відмазки: незв'язні крики, удобрені матами.

10. Козеріг.

Уперта і обмежена Сволота.

Байдужість Тельця + егоїзм Льва + його особиста неповторна тупість. Ну, ще трохи жадібності як приправу.

Відмазки: "Так вийшло".

11. Водолій.

Цинічна Сволота.

У цього знака почесне 2 місце після Терезів. Водолії з радістю зроблять гидоту лише для того, щоб потім над вами потішатися.

Відмазки: "Ха-ха".

12. Риби.

Байдужа Сволота.

Коли Риби чують крики "Допоможіть!", Вони зачиняють кватирку і щільніше закутується в ковдру. Так, в лікарню попрощатися він до вас не прийде, не чекайте.

Відмазки: "Кожен сам за себе, вибач".

Нагадаємо, хто завжди з грошима: астрологи склали гороскоп найбагатших знаків Зодіаку: хто любить гроші і це навзаєм.

Знай.ua закликає не пропустити гороскоп на 6 грудня, саме на вас чекає успіх.

Також астрологи назвали 10 найщасливіших імен для дитини у 2019 році.