В 2019 році твою сім'ю чекає поповнення? Тоді тобі важливо дізнатися, які імена можуть подарувати дитині справжню удачу і щастя у майбутньму житті. Передає Clutch.

Імена для дівчаток

1. Анна

Анна - це справжнє втілення жіночності і легкості. Вона, до того ж, дуже розумна і володіє неймовірною пам'яттю. Назвіть так дівчинку якщо ви обов'язково хочете побачити онуків, адже Анни природжені матері.

2. Аріна

Аріна - це рішуча й владолюбна дівчина, яка всього добивається сама. Вона зможе досягти чималих висот у кар'єрі і зможе стати ідеальною дружиною для улюбленого чоловіка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

3. Мілана

З яскравою і спонтанною Міланою не засумуєш. Вона сильна характером, але при цьому дуже жіночна і граціозна. Мілана всього досягає завдяки амбіціям і широкого кола знайомств.

4. Кіра

Кіра сильна і цілеспрямована, прямолінійна і безкомпромісна. Розсудлива і розумна. Володіє лідерськими якостями, тому часто займає посаду керівника.

5. Софія

Софія - це активна і допитлива дівчинка, яка відмінно вміє підлаштовуватися під ситуацію. Вона живе, не звертаючи увагу на думку інших. У родині щаслива, чоловік і діти для неї завжди на першому місці.

Імена для хлопчиків

1. Андрій

Це хлопець з неймовірною уявою і дуже глибоким внутрішнім світом. Постійно генерує ідеї, вражає оточуючих, з легкістю вирішує логічні задачки. Підступний, вміє маніпулювати людьми, тому часто домагається успіху.

2. Всеволод

Всеволод розумний і сильний чоловік. Володіє незвичайною харизмою, через що до нього прихильні всі навколишні люди.

3. Гліб

Гліб працьовитий і завжди намагається досягти своєї мети. Він здатний вигадувати рішення на льоту. Він небагатослівний і справляє враження інтелігентної людини.

дитина
дитина

4. Данило

Даня — розумний, добрий і працьовитий хлопчик. У нього маса позитивних рис, до того ж він обаладет потужним зарядом енергії.

5. Кирило

Кирило - це допитливий хлопчик, який постійно намагається знайти відповіді на свої запитання. Ця риса допомагає йому долати життєві труднощі.

Нагадаємо, нумерологи створили точний прогноз на 2019 рік для кожного з нас.

Раніше Знай.ua повідомляв, гороскоп на 2019 рік від Павла Глоби підкаже, яких зодіакальних знаків буде супроводжувати успіх.

Також Знай.ua писав, топ "маминих синочків" за знаком Зодіаку.