Вибір імені для дівчинки – чи не найважливіший момент для новонародженої дочки, адже від його вибору залежить її доля. Експертами названо найщасливіші імена для дівчаток.

дитина
дитина

Софія

Маленькі Софійки відрізняються красою і неймовірною енергією, також вони не відчувають проблем у навчанні. Вони обожнюють творчість і успіх, тому з задоволенням будуть відвідувати кілька гуртків або секцій, не забуваючи і про навчання.

Мілана

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ім'я володіє м'якістю і неймовірною силою, дозволяючи надати дівчинці жіночності, миловидності і яскравий характер в купе з неймовірною товариськістю.

Аріна

Орисі відрізняються ніжністю, також вони добрі і зворушливі, володіючи рідкісним самовладанням.

Кіра

Досить популярне на сьогоднішній день ім'я. При першому погляді Кіра може здатися холодною і зарозумілою, впевненою в собі, але в дійсності вона є чуйною, доброю і дуже вразливою натурою. До того ж, Кіра прямолінійна в області правди: говорить те, що думає.

Анна

Ім'я відрізняється чистотою і особливою популярністю, будучи чи не найулюбленішим у багатьох. Ганні притаманні такі риси характеру, як доброта і жіночність, а ще живий розум, володіння відмінною пам'яттю і яскравими творчими ідеями. Анна також наділена сильною інтуїцією, чудово розбирається в людях, але іноді не проти посперечатися на спекотну тематику.

Нагадаємо, Експерти назвали головний колір 2019: "додає енергії та наснаги до життя"

В майбутньому 2019 році найбільш актуальним стане кораловий колір PANTONE 16-1546 Living Coral. Про це оголосили представники інституту кольору Pantone.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Бородаті vs голені: хлопець провів масштабне дослідження, щоб нарешті з'ясувати, кого воліють жінки

Житель Сан-Франциско (США) провів масштабне дослідження за допомогою програми Tinder і з'ясував, які чоловіки подобаються жінкам більше — з бородою чи без. Так він не тільки знайшов відповідь на своє питання, але і зробив статистику по раси та віку жінок, які брали участь у його експерименті.

Також "Знай.uа" писав про те, що Психолог назвала фрази, які кожен батько повинен сказати дитині: вони можуть врятувати життя