В Красноярську з'явився "Хогвартс" саги про Гаррі Поттера.

Експеримент вирішили провести в ліцеї No6 Перспектива.

Школа Хогвартс

Учні профільних класів мають унікальну форму, змагаючись також за найбільшу кількість балів, передає прес-служба Красноярська.

Навчальний заклад вирішив використовувати книжкову "схему" нарахування балів для факультетів. В ліцеї інженерно-технологічний факультет використав символ вовка, а в якості девізу – фразу Gloria victoribus (Слава переможцям на латині).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Учні соціально-економічного факультету вирішили вибрати лисицю, додавши фразу Sapere aude (Дерзай знати), а фізико-математичний клас зупинив вибір на птаха з латинським виразом виразу Per aspera ad astra (Через терни до зірок).

В ліцеї вирішили провести аналог факультетів з Гриффиндором, Пуффендем, Когтевраном та Слизерином в книгах про Гаррі Поттера. У Красноярському ліцеї також йде нарахування і відрахування балів, проводиться розіграш Кубка факультетів.

В ліцеї підкреслили, що експеримент розпочався не так давно, але учні нововведення в "кіношному" стилі дуже полюбили.

Нагадаємо, Брати по розуму або шкідники: що розпилюють над Землею НЛО

Судячи з усього, розвиток подій у світі цікаво не тільки землянам. У всякому разі, саме цим можна пояснити почастішали свідоцтва появи НЛО у небі з різних частин планети.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Написані самим дияволом: книги середньовіччя, що вселяють страх і жах сучасним вченим

Містикою і магією сповнена історія середньовіччя. Навіть сьогодні вчені продовжують вивчати артефакти того часу, а деякі відверто лякають.

Особливої уваги удостоїлися книги, нібито написані самим дияволом. Адже навіть провідні уми не можуть пояснити їх виникнення.

Також "Знай.uа" писав про те, що Давно серед нас: у NASA визнають, що прибульці вже побували на Землі

Вчені NASA висловили припущення, що іншопланетяни можливо, вже відвідували землю, але уникли виявлення завдяки тому, що їх зовнішній вид сильно відрізняється від очікувань людей.