Авіаційне управління Ірландії офіційно заявило про розслідування появи непізнаних літаючих об'єктів в небі на території країни. Про це стало відомо у вівторок, 13 листопада. В один і той же день, вранці, 9 листопаді декілька пілотів цивільних авіарейсів надали доповідь, в якому значилося одне і те ж – в небі помічені НЛО.

Все почалося з того, що пілот рейсу авіакомпанії British Airways зв'язалася з управлінням повітряним рухом міжнародного аеропорту Шаннон (один з основних аеропортів Ірландії, розташований в 24 кілометрах на південь від міста Енніс). Вона питала, чи проходять де-небудь поблизу військові навчання, оскільки помітила якийсь літаючий об'єкт, який рухався дуже швидко. Звісно ж, ніяких навчань не проводилося. Повідомлення надійшло о 06:47 Gmt. Цей літак летів з Монреаля в Лондон, коли і пілот, і члени екіпажу, і навіть пасажири літака побачили сліпуче, дуже яскраве світло. НЛО з'явився зліва від лайнера і з величезною швидкістю пішов на північ. Екіпаж залишився в подиві, але всі вважають, що інопланетяни не планували зіткнення з літаком.

Повідомлення можна було б прийняти за жарт або колективну галюцинацію, якщо б схожі повідомлення не прийшли від екіпажів інших лайнерів. Так, пілот авіакомпанії Virgin Airlines розповів, що бачив кілька сяючих об'єктів, які за однаковою траєкторії входили в щільні шари атмосфери Землі. Можна було подумати, що це метеори, проте поведінка літаючих об'єктів наштовхувала на думку, що НЛО керовані. Ким? На це питання відповість Авіаційне управління Ірландії після розслідування. У відомстві заявили, що всі отримані звіти, зареєстровані і будуть розслідувані як конфіденційні події.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", крах НЛО потрапило на відео – у Росії показали унікальні кадри.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У мережі з'явилося відео, як над містом пролітає НЛО. Причому не просто парить, а буквально падає, ніби інопланетне судно зазнає аварії.

Відповідне відео з невідомим об'єктом опублікували на відеохостингу YouTube.

Незвичайний об'єкт помітили мешканці міста Кемерово в Росії. На кадрах можна помітити, що інцидент стався 27 листопада близько 8:50.

Нагадаємо, на картах Google знайшли таке, від чого волосся стає дибки. Фахівці відзначили, що візерунки мають форму спіралей.

Як повідомляв Знай. ua, моторошний НЛО увірвався до землянам прямо з пекла, відео все підтверджує. В Америці очевидці оніміли від шоку.

Знай. ua писав, що поблизу Землі дозрів для вибуху дивний об'єкт, сильніше енергії Сонця. "Космічний Змій" загрожує нашій планеті.