Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Новий мем з блогером ДжонТроном розсмішив соцмережі

Нове відео від ютубера ДжонТрона (JonTron) так полюбилося користувачам Reddit, що вони вже кілька днів поспіль не можуть зупинитися, створюючи з нього меми. Хто такий ДжонТрон? Це відомий блогер з США з 4,8 млн підписниками. Найчастіше він публікує на своєму каналі відео з оглядами на ігри, фільми, а останнім часом ще й рекламу.

Зараз користувачі Reddit активно публікують мем з блогером ДжонТроном і з фразою «Я візьму все», з допомогою якого можна висміяти чиїсь дивні пристрасті і обсміяти як історичні події, так і політику. Поки деякі юзери не можуть зрозуміти, що означає і звідки взявся дивний шаблон, інші щосили публікують його як мем.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Так, нещодавно ДжонТрон в новому ролику вирішив посміятися над Flex Tape. Відео вже набрало 5,7 мільйона переглядів, а скріншоти з нього вже стали новим мемом.

Хлопчик з чоботом показав користувачам мережі, що таке саморуйнування

Буквально днями в усіх соцмережах з'явився мем з хлопчиком, який тримає свою голову своєю ж власною рукою в чоботі. Користувачі вирішили, що мем — ідеальний спосіб описати всі ті ситуації, коли ми самі винні у своїх проблемах, чи це стосується оцінок в університеті або такої глобальної речі, як екологія Землі.

Варто уточнити, що спочатку цей мем вигадав користувач Twitter з Мексики Алонсо Круз. На початку листопада 2018 року вона опублікував у себе в соцмережі дві картинки: на першій — хлопчик, на обличчя якого стає гумовий чобіт; на другій видно, що на голову собі дитина тисне сам, тому що в чобіт засунута його власна рука. За місяць пост Алонсо набрав більше 12 тисяч ретвітів і лайків.