Еротичний гороскоп на 10 грудня ОВЕН

У цей день ваші успіхи під час любовних ігор здивують навіть вас. Ви і не знали, що ви так вмієте, та ще стільки раз поспіль! Ваш партнер, безсумнівно, буде приємно здивований.

Еротичний гороскоп на 10 грудня ТЕЛЕЦЬ

10 грудня зірки попереджають, що ви будете про все забувати. Якщо раптом ви зважитеся на секс, попросіть партнера, щоб він простежив за контрацепцією.

Еротичний гороскоп на 10 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день ваш партнер зробить все можливе для того, щоб ви стали для нього ще більш привабливою. Його ласки вас будуть збуджувати і налаштувати на романтичний лад.

Еротичний гороскоп на 10 грудня РАК

Ракам Зірки радять 10 грудня зберігати спокій, що б не трапилося. Навіть якщо ваш партнер буде вести себе досить незвично, не варто підозрювати його в зраді.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 грудня ЛЕВ

В цей день ваш партнер стане ідеальним коханцем. І це при тому, що ви абсолютно нічого від нього вимагати не будете, чого ніколи з вами не траплялося.

Еротичний гороскоп на 10 грудня ДІВА

Астрологи пророкують, що в цей день вам буде властива стримана сексуальність. Краще відмовитися від яскравого макіяжу та незвичайного одягу.

Еротичний гороскоп на 10 грудня ТЕРЕЗИ

10 грудня зірки рекомендують бути уважними до кожного вашого кроку, жесту або слова. У цей день вони будуть мати велике значення для вашого партнера.

Еротичний гороскоп на 10 грудня СКОРПІОН

В цей день Скорпіонам буде над чим замислитися – можливо, не всі схильні сприймати секс так приземлено, як ви. Деякі ситуації неодмінно вам це доведуть.

Еротичний гороскоп на 10 грудня СТРІЛЕЦЬ

10 грудня ваші життєві сили будуть близькі до нулю. Це означає, що будь-які спроби зайнятися коханням, швидше за все, зазнають невдачі. Ви будете тільки ніяково тріпатися.

Еротичний гороскоп на 10 грудня КОЗЕРІГ

В цей день у вашого партнера буде поганий настрій. І ви спробуєте втішити його не тільки словами, але і пристрасними діями. Вам захочеться зробити для нього щось приємне.

Еротичний гороскоп на 10 грудня ВОДОЛІЙ

Кількість вашої сексуальної енергії протягом доби буде потроху зменшуватися. Ближче до вечора вони вичерпається. Тому займатися сексом вам краще в першій половині дня.

Еротичний гороскоп на 10 грудня РИБИ

10 грудня Риби будуть ображатися на партнера за неналежну поведінку в ліжку. Втім, зірки не радять вам з'ясовувати стосунки в цей день.