У новому році у кожного з'являться нові можливості і перспективи, однак для цього потрібно правильно завершити 2018 рік. Зробивши п'ять речей у грудні, кожен знак Зодіаку зможе залучити в своє життя щастя та удачу.

Овен

Помиріться з близькими та родичами і визнайте свої помилки. Виконайте всі обіцянки. Навчитеся тримати під контролем емоції, які заважають приймати обдумані рішення. Роздайте борги, в тому числі речі. Зміцніть імунітет.

Телець

Вибачте кривдників і перестаньте на них злитися. Купіть те, що хочеться. Навчіться йти на компроміси і прислухатися до думки інших людей. Приділіть час близьким людям. Зізнайтеся в коханні і не соромтеся своїх почуттів.

Близнюки

Навчіться жити в гармонії з собою і навколишнім світом. Захистіть себе від заздрісників і недоброзичливців. Виконайте справу від початку і до кінця. Займіться спортом, щоб зміцнити силу духу і волі. Відмовтеся від обману, навіть якщо це брехня на спасіння.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рак

Розставте пріоритети і приділіть увагу собі. У грудні варто зайнятися фінансовими питаннями. Позбавтеся від старих образ і тривог. Знайдіть нові грані таланту і розвивайтеся в цьому напрямку. Помрійте і загадайте бажання.

Лев

Займіться творчістю. Припиніть спілкування з людьми, які відверто користуються вашою добротою. Навчиться працювати в команді і довіряти людям. Придбайте новорічні прикраси для дому. Покатайтеся на ковзанці.

Діва

Забудьте про нескінченні справи. У вільний час поваляйтесь на дивані або розслабтеся за переглядом різдвяного фільму. Складіть список справ, які потрібно виконати за грудень. Подумайте про те, яке загадати бажання під бій курантів. Пройдіться по магазинах.

Терези

Переступіть через сумніви. Познайомтеся з новими людьми і розширюйте коло спілкування. Виділіть час для себе. Займіться особистим життям. Знайдіть в собі сили сказати тверде «ні» тим, хто занадто багато вимагає.

Скорпіон

Налаштуйтеся на позитивне мислення і перестаньте бачити у всьому негатив. Контролюйте емоції, які заважають втіленню в життя задумів. Повеселіться з друзями від душі. Подумайте про майбутнє і складіть приблизний план на січень. Нарядіть ялинку і запаліть гірлянди.

Стрілець

Будьте спокійні, щоб не пропустити важливі деталі. Почніть медитувати. Приділіть час особистому життю, сходіть на побачення. Складіть план справ на грудень. Розвивайте інтуїцію і навчіться довіряти внутрішньому голосу.

Козеріг

Боріться з власною впертістю. Подивіться мотивуючий фільм або прочитайте книгу, щоб налаштуватися на успіх. Приділіть увагу фізичній підготовці. Заводьте нові знайомства і обмінюйтеся досвідом. Знайдіть цікаве хобі.

Водолій

Знайдіть справжнього друга або почніть серйозні стосунки. Відпочиньте від справ і рушайте в невелику подорож. Підніміть собі настрій зміною іміджу. Заповніть запаси енергії, займаючись улюбленою справою. Сходіть у СПА-салон.

Риби

Вийдіть із зони комфорту. Відмовтеся від сумних думок і проведіть вечір у галасливій компанії друзів. Купіть абонемент у басейн. Навчіться готувати оригінальну страву, щоб порадувати близьких смачним частуванням. Відвідайте незвичайну виставку чи музей.

Нагадаємо, яких знаків Зодіаку Ангел-охоронець оберігає все життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, найвідоміший екстрасенс підказав ідеї подарунків для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, які знаки Зодіаку знайдуть велике кохання напередодні Нового року.