Еротичний гороскоп на 11 грудня Овен

Сьогодні ваші еротичні успіхи здивують не тільки вашого партнера, але і вас самих. Ви навіть не знали, що так можете. Але пам'ятайте, що партнер теж може втомитися. Не мучте його занадто сильно.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Телець

Сьогодні ви постійно будете забувати про щось. Можливо навіть забудете про секс. А якщо згадаєте, то будете не мати ні найменшого поняття, що робити зі своєю половинкою.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Близнюки

У цей день ваш партнер зробить все можливе для того, щоб ви стали для нього ще більш близькою людиною. Його ласки будуть вас захоплювати, вражати і налаштовувати на грайливо-романтичний лад, від якого буде не так просто відвикнути.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Рак

Сьогодні вам потрібно зберегти спокій в будь-якій ситуації. Навіть якщо з'явилася можливість невчасно завагітніти. А думки про зраду партнера краще взагалі відкинути до завтрашнього дня.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Лев

Сьогодні ваш партнер різко стане вашим ідеальним коханцем, за всіма критеріями. І чому ж раніше у нього це не виходило? Не вимагайте багато і все прийде до вас саме.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 11 грудня Діва

Сьогодні ваш імідж повинен бути стримано сексуальним. Без яскравого макіяжу і одягу. Можете навіть вірші прочитати партнеру. Або сісти в платті-міді і коміром під горло в парку, читаючи книжечку з класики.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Терези

Звертайте увагу на кожну ваше дію, жест і слово. Все це матиме для вашого партнера занадто велике значення. І він буде вести себе так, як будете вести себе з ним ви.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Скорпіон

Вам є, про що подумати. Може ваш партнер не може сприймати секс так прозаїчно, як ви. І сьогоднішній день доведе вам це. Більше феєрії, романтики і красивих сценаріїв.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Стрілець

У вас майже не залишилося енергії, а значить будь-яка спроба затягнути вас в ліжко зазнає невдачі. До еротики далеко, як до неба.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Козеріг

Сьогодні у вашого партнера кепський настрій. Не намагайтеся виправити це. Йому потрібно побути на самоті і самому прийти до вирішення проблем. Вам же залишається тільки тихенько сидіти і іноді готувати чай.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Водолій

Починайте сексуальні ігри, якщо планували їх взагалі, з ранку. Тому що до вечора у вас сил не залишиться ні на що. А партнеру таке желеподібне безсиле створіння, як вечірній ви, взагалі не сподобається.

Еротичний гороскоп на 11 грудня Риби

У цей день ви будете ображатися на вашого партнера за неналежну на ваш погляд поведінку в ліжку. На ваш погляд, любовні ігри повинні проходити зовсім не так, як він вам нав'язує

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, вже відомий гороскоп на 2019 рік. Дізнайтеся, що потрібно назавжди залишити в старому році .

Також Знай.ua повідомляв про те, що майбутній рік Жовтої Земляної Свині принесе в багато відносини гармонію і розуміння. Перевірте свою сумістність в гороскопі на 2019 рік.