У сучасному світі складно знайти людину, яка не дивилася культовий фільм "Титанік". Звичайно ж, він асоціюється з приголомшливим саундтреком – піснею Селін Діон "My Heart Will Go On", під яку багато хто плакав. Цю композицію можна назвати вічною. Вона буде улюбленою і потрібною незалежно від того, скільки часу пройшло з її виходу або з виходу фільму.

Варто відзначити, що пісня досить важка у виконанні. Вона вимагає від вокаліста особливих даних, умінь і досвіду. Багато людей у всьому світі намагалися переспівати талановиту Селін Діон. Але в цьому досягли успіху лише одиниці. Це досить складне завдання і для новачка, і для досвідченого виконавця.

Можливо, саме тому судді відомого талант-шоу america's Got Talent (Америка має талант) скептично ставляться людям, які прийшли до них саме з цією піснею. Так було і з 9-річною дівчинкою на ім'я Селін Там. Вона заявила журі, що збирається виконати улюблену пісню свого кумира Селін Діон.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Судді були впевнені, що дитині не вдасться вразити їх, адже досягти високих нот співачки не змогли навіть дорослі і досвідчені конкурсанти.

Але впевнена в собі дівчина не звикла здаватися. Вона подякувала свою улюблену сім'ю, яка прийшла її підтримати. А також розповіла всім, наскільки сильно захоплюється своєю улюбленою співачкою. Саймон Коуелл навіть засумував під час її промови і вже точно втратив віру в успіх виступу.

Коли юна конкурсантка почала співати, судді усвідомили, як сильно вони помилялися. Вона вразила всіх своїм талантом, щирістю і прекрасним голосом. Їй аплодували стоячи абсолютно всі: і глядачі, і члени журі. Невже цієї 9-річній дівчинці вдалося добитися висот великої виконавиці?

Ви можете побачити її виступ на відеозаписі, який підкорив користувачів мережі.

Портал "Знай.uа" вже писав про зірок, які відмовилися від інтиму до весілля

А також про зворушливий виступ доньки Євгенія Кошового

Нагадаємо: Ді Капріо продає сімейну реліквію