На гумористичному шоу "Ліга Сміху" представили зворушливий номер, в якому несподівано для сидів Євгена Кошового, що сидів у журі, виступила його 10-річна донька Варвара. Сюрприз підготувала екс-команда коміка, Луганська збірна. Це була друга гра "Зимового Кубка", коли Варвара Кошова раптом вийшла на сцену в лисій перуці і спародіювала зіркового тата. Ніжний привіт зі сцени не залишив Україну байдужою.

Також Варенька попросила Кошового повернутися в сім'ю, адже вони рідко бачаться. Комік розридався від надлишку почуттів, а разом з ним і зал. Дитина успадкувала від батька сценічний талант, дівчинка була неймовірно щирою і артистичною. Опубліковане в Instagram Кошового і на YouTube видо зібрало казкову кількість лайків і переглядів.

"Я був в шоці, коли це все відбувалося. Але в хорошому сенсі. Спасибі за емоції", — написав актор. "Я плакала з усіма, умнічка Варюша, дуже талановита. Класна сім'я, мама молодець", "Дивився, щоб засміятися, а потім плакав, як Жека..Луганчани-супер, малятко взагалі талант", "П'ятий раз переглянув, реву".

Нагадаємо, дочка Кошового скопіювала головну фішку батька: епічні кадри з виступу, зал не зміг стримати сліз.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що популярна українська співачка Анастасія Приходько розповіла в інтерв'ю, в чому відмінність українського шоу-бізнесу від російського, чому підтримує Юлію Тимошенко і її не влаштовують Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук в ролі кандидатів в президенти.

Як раніше повідомлялося, що студія «Квартал 95» опублікувала на своїй сторінці в Facebook новий випуск шоу «Чисто News», в якому Євген Кошовий і Валерій Жидков обговорюють найбільш актуальні теми й події дня в Україні. Ведучі шоу розглянули питання можливого блокування інформаційних сайтів і заборона на носіння військової форми міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, обговорили рейтинг прибутковості та збитковості українських банків, а також не залишили без уваги тему надбавки до мінімальної пенсії в розмірі 45 грн, яка тепер буде становити 1497 грн.

Нагадаємо, що подивитися на Новий Рік і Різдво: найбільш очікувані українські та іноземні прем'єри кіно.

Як повідомляв Знай.uа, схожі на господарів? Відомі українці показали пухнастих і вусатих улюбленців.

Знай.uа писав, "95 квартал" пожартував про злободенне: протест колимаг на евробляхах.