Еротичний гороскоп на 12 грудня Овен

Сьогодні ви відчуєте себе, як справжня зірка, в ліжку. Партнер тільки буде стежити за вашими рухами і танути під вашим сяйвом.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Телець

Сьогодні ваш партнер приголомшить вас словами про те, що у ваших стосунках, особливо інтимних, спостерігається деяка проблема, про яку раніше він мовчав. Поставтеся з терпінням.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Близнюки

Вам буде важко знайти спільну мову з коханим і сперечатися ви будете на кожному кроці. Єдиний спосіб все залагодити - притиснути до стінки поцілунком.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Рак

Сьогодні в ваших любовних іграх має бути присутня вода. Можливо, ви займетеся любов'ю у ванній або в басейні. Можливо, на березі моря. В принципі, навіть вода з-під крана може піти в справу: головне, придумати яким саме чином її застосувати не за призначенням.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Лев

Сьогодні час вам переодягнутися, помінятися ролями і створити театр двох акторів. А жінкам найкраще домінувати в цій ролі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 грудня Діва

Близькість вам вкрай потрібна, але не інтимна. І потрібен вам саме той особливий ваш чоловік, а не хоч би хто. Обійми, тепло і ніжні дотики. Ось все, що вам потрібно.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Терези

Сьогодні ви можете зустріти партнера в дуже несподіваному місці. А раз воно таке несподіване, так може якраз час зайнятися сексом саме тут?

Еротичний гороскоп на 12 грудня Скорпіон

Сьогодні ви будете багато кокетувати, відповідати скромним «ні» з опущеними очима. А потім накинетеся і покажете, що не такі вже ви і скромні.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Стрілець

У Стрільців секс можливий сьогодні десь високо - на горищах, дахах, на балконах висоток - або навіть на другому поверсі двох'ярусного ліжка, де взагалі-то зазвичай спить ваше спільне з чоловіком чадо. Але поки чадо в школі або гуляє на вулиці, ви цілком можете ненадовго орендувати його спальне місце ...

Еротичний гороскоп на 12 грудня Козеріг

Вам слід жити сьогоденням і будувати плани на майбутнє, але ніяк не згадувати минуле. Вам дано створювати сьогодні саме ті спогади, від яких аж в жар кидає.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Водолій

У цей день вашому партнерові захочеться попестити вас якимось особливим, неповторним чином. Однак він, цілком можливо, буде соромитися своїх бажань, вважаючи їх надмірно безсоромними і невгамовними. Постарайтеся своїми діями додати йому сміливості і розкутості.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Риби

Дотримуючись своєї власної логіки, Риби сьогодні стануть вважати привабливими всіх тих осіб протилежної статі, хто носить краватку. Якщо до нього додаються ще й вичищені до блиску черевики, то це взагалі шик-блиск-краса

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, вже відомий гороскоп на 2019 рік. Дізнайтеся, що потрібно назавжди залишити в старому році .

Також Знай.ua повідомляв про те, що майбутній рік Жовтої Земляної Свині принесе в багато відносини гармонію і розуміння. Перевірте свою сумістність в гороскопі на 2019 рік.