Мешканка американського містечка Сомерс-Пойнт на ім'я Пола Стентон випадково втратила дорогоцінну прикрасу. Коли вона мила будинку туалет, то випадково впустила кільце в унітаз і натиснула на кнопку зливу. Коли після збирання вона побачила, що кільця з діамантом немає на пальці, вона дуже сильно засмутилася, адже вирішила, що втратила його назавжди. Воно було їй дуже дорого - це подарунок коханого чоловіка на 20-ту річницю весілля. Жінка втратила кільця в 2009 році.

Через довгих 9 років співробітник комунального підприємства ремонтував каналізацію неподалік від будинку Стентон. Близько каналізаційного люка Тед Гоголь випадково виявив блискучий предмет. Коли він вирішив розглянути його ближче, то зрозумів, що це золоте кільце з діамантом.

Працівник не міг повірити своїм очам. Невже це той самий кільце, про який йому розповідала Пола багато років тому? Він помчав до будинку жінки, щоб скоріше вручити їй її дорогоцінний подарунок. Жінку цей вчинок довів до сліз. Вона вже змирилася з тим, що кільце втрачено назавжди. Пола прокип'ятити прикраса в лимонному соці і перекису водню. Тепер воно знову прикрашає її палець.

Портал "Знай.ua" писав: зірка гумористичного шоу розповіла, чому не виходить заміж
А також: хлопець запропонував судженій одразу 6 обручок, щоб вона вибрала одну
Як повідомлялося: закохані загубили обручку в каналізації