Інтимні подробиці особистого життя Пугачової і її обранця цікавлять всіх з самого початку розвитку відносин.

Алла Борисівна звикла до того, що її стосунки з чоловіками розглядаються під мікроскопом, але деякі події змушують оточуючих відчувати набагато більш сильний інтерес до подробиць. Одним із приводів стала відносно ймовірна зрада Максима Галкіна, хоча сама зірка намагається уникати спілкування на цю тему. У недавньому інтерв'ю акторові Олегу Меньшикову вона все ж не втрималася й розповіла деякі подробиці події. У своєму оповіданні Пугачова намагалася бути максимально відкритою і нічого не приховувати, аж до спільного з Максимом побуту. Само собою, прозвучало і питання про інтимну сторону відносин.

У процесі інтерв'ю Примадонна зізналася, що не поділяє ложе з Галкіним, при цьому не вважає таку поведінку превратною, а швидше звичною, що виробилася в неї здавна. Крім того, Алла помітила, що не ділила ліжко ні з одним з своїх чоловіків. Незважаючи на подібні заяви, віддані шанувальники добре знають, що це не єдина причина.

Недавня новина про те, що Максим Галкін зрадив Пугачову з Юлією Барановською підірвала Інтернет. Шанувальники не могли зрозуміти, як гуморист міг проміняти одну з найбільш впливових жінок російської естради на молоду кар'єристку. Довге обговорення цієї історії призвело до того, що обидві сторони були змушені коментувати домисли і чутки, проте твердого визнання в події ніхто так і не зробив.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Чутки це чи ні, але після гастролей Максима Галкіна і Аллу Пугачову тривалий час ніхто не бачив, що наштовхує на певні домисли. Можливо, зрада – це все-таки правда і тепер постіль Примадонни недоступна для гумориста. Сама ж Пугачова виправдовує ситуацію здавна усталеною звичкою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що прихильники Алли Пугачової розкритикували її вбрання і порадили одягатися скромніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Примадонна майстерно змінює свої образи – на фото в Instagram шанувальники її не впізнали.

ТакожЗнай.uа" писав, що російська зірка помітно помолодшала, схудла і скинула не один десяток років.