Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.ua.

Святої Луї Віттон

Священика РПЦ В'ячеслава Баскакова звинуватили у зайвій розкоші. Він регулярно постив у свій аккаунт в Instagram фото речей від Louis Vuitton і Gucci. Після того, як інцидент почали засуджувати в мережі, священнослужитель видалив профіль і вибачився.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також проект Mash знайшов відео з бутіка Louis Vuitton, в якому знаходився дуже схожий на Баскакова покупець-священик.

Протоієрей В'ячеслав Баскаков "відмазався" від історії досить оригінально: він написав відкритий лист, у якому вибачився за показну розкіш. Він пише, що більшість речей йому не належать і що іноді він прикріплаяє пряжки Gucci до звичайних черевиків щоб порадувати себе під час хвороби — священик страждає від невралгії трійкового нерва.

"Так, це мої фотографії, їм від року і більше. Тільки не всі речі мені належать — більшість (особливо тапки і велика валіза) — фотографії мої в магазині. Купити це не по кишені жодному священикові. Та й не потрібно. Зараз я вважаю такі фотографії дурними, дитячими, навіть гріховними. А в ті дні це було в форматі соціальної мережі — ставити все, що подобається та не гріховно. Намагався бути відкритою людиною. Мене попереджали, але я боровся за цю "свободу".

Я візьму всі

Це мем з блогером ДжонТроном, на якому він кричить і показує на когось пальцем, а його обличчя сильно спотворено в фоторедакторі. Мем використовується у різних ситуаціях, коли людина хоче забрати все.

Африка: *На ній є люди*

Америка: Я візьму все

Дідусю, а яким був 2018 рік?

Цитати про життя: існують

Facebook/Pinetest мами:

Близький Схід: має нафть

США:

Європа: має країни

Німеччина 20-го сторіччя: я вторгнусь в це все