Багато жителів Бразилії, як і інших країн світу, мріють стати Санта-Клаусам. Вони хочуть дарувати дітям і дорослим подарунки, гарний настрій і справжнє казкове диво. Колишній бразильський актор довго про це думав і нарешті йому в голову прийшла геніальна ідея.

У невеликому містечку під назвою Сан-Паулу функціонує школа Санта-Клаусів, яку створив акті. Це так званий експрес-курс для людей, які хочуть дарувати свято і казку іншим людям. Його може відвідати кожен бажаючий. Курси підходять і для жінок, і для чоловіків. Всі заняття абсолютно безкоштовні.

В школі студентів навчать, як правильно одягатися, як розмовляти і навіть як гримуватися, щоб бути схожим на Санта-Клауса. На експрес курсі також розкажуть, як потрібно спілкуватися з дітьми.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Школа Сант, розташована в бразильському містечку, працює вже понад 40 років, з 1976 року. Звичайно ж, багато хто приходять на курси для себе, щоб порадувати близьких. Але власник школи, Сільвіо Рібейро, заявляє, що абсолютно всі випускники школи знаходять собі роботу.

Найбільше щастя – бачити, як діти і дорослі посміхаються. Школа приносить усім усмішки. Тому власник школи і його співробітники переконані в тому, що вони займаються чимось важливим. Санта символізує добро і радість – каже Сільвіо. Тому він упевнений, що присвятив життя стоїть справі.

Портал "Знай.иа" писав про жінку, якій довелося схуднути через светр

А також про те, як убезпечити свою родину

Нагадаємо: астрологи допоможуть підібрати вбрання до Нового Року