Невгамовний український шоумен і продюсер Потан продовжує радувати публіку своїми веселими жартами. Раніше він виклав в мережу фото, на якому він хапає за груди співачку Тіну Кароль, а тепер пригледів собі нову жертву – Анастасію Каменських, свою колишню підопічну.

Також, як і з Кароль, Потап виклав в Instagram фото, на якому він простягнув руки до грудей Каменських, одягненої в розкішний золотий наряд, застосувавши в цьому випадку колаж. Настя не образилася, оскільки за довгі роки спільної роботи і дружби з шоуменом звикла до його почуттю гумору та відповіла на веселу фотографію смайликом.

Що стосується Кароль, то з нею все було куди простіше – Потап доторкнувся до її висячої на стіні фотографії, розташувавши свої руки точно на причинному місці. В описі під фотографією шоумен написав, що у всіх свої релігії та ікони і попросив, щоб люди не писали про непристойне.

І якщо з Каменських і Кароль все зрозуміло, адже прагнення чоловіків до їх тілам цілком зрозуміло, то трохи раніше Потап опублікував ще одне фото, на якому простягає руки до Олега Вінника.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рятуватися від нападок фанатів шоумену допомагає те, що він виріс у спортивній сім'ї, оскільки його мати – тренер з плавання. Як розповів Потап, свого сина він виховує в більш легких умовах, хоча той також займається боксом, досягнувши титулу чемпіона району. Також хлопець подорожує по всьому світу, а всі його оцінки піддаються строгому контролю. Після перегляду успішності син Потапа отримує грошову винагороду на покупки – все проходить у формі гри і стимулює дитину до кращого навчання.

Шоумен розповів, що його син раніше частенько хвалився батьком, проте згодом зрозумів, яка в нього важка робота. З цієї причини хлопець тепер намагається відвести скоріше батька за лаштунками від глядачів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що таємниця успіху і популярності відомого українського виконавця розкрита.

Як повідомляв портал "Знай.uа": шанувальники не впізнали Потапа на опублікованих ним старих фотографіях.

ТакожЗнай.uа" писав, що Настя Каменських вподобала замість Потапа молодого недосвідченого хлопця.