Двоє єгіптян були заарештовані за організацію любовної пригоди для пари туристів прямо на вершіні піраміди Хеопса. Комментатори в шоці.

10 грудня МВС Каїра повідомило, що пара туристів з Данії вирішила зайнятися коханням прямо на верхівці древнього пам'ятника фараонів. Однак лише статевим актом правопорушники не обмежилися, зробивши кілька фото і відео, які в наслідку виклали в мережу. На відео видно, як молоді люди в темряві підіймаються на вершину піраміди, після чого дівчина знімає з себе одяг. Користувачі мережі, однак, вчинок не оцінили, заваливши знімки обуреними коментарями. Також на фотографії звернула увагу влада Єгипту. Нагадаємо, що закони Єгипту суворо забороняють підійматися на історичні пам'ятники.

Згідно з даними The Locals, зараз правопорушники перебувають за межами країни і повертатися назад не поспішають. "З цього моменту я буду триматися подалі від Єгипту, тому що, як тільки я повернуся назад, мене напевно заарештують" - сказав 23-х річний датчанин Андреас Хвід.

Власник верблюда і організатор злочину визнали свою причетність до справи і чекають рішення суду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про дівчину, яка роздяглася посеред Ватікану заради епатажної ню-фотосессії

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська Ким Кардашьян похвалилася обновкою в Instagram, однак фанати не оцінили фотосессію.

Також "Знай.ua" писав, шо українська Рапунцель, яка не стригла волосся 28 років підкорила інтернет