В парагвайському містечку Кап'ята стався незвичайний інцидент. Стадо корів початок переходило дорогу. Жінка хотіла проїхати вперед, поки вона не перейшли на іншу сторону, і намагалася їх обігнати.

Коли вона наблизилася до тварин, одне з них стало неймовірно агресивним. Розлючений корова підбігла до неї, підстрибнула і збила її з мотоцикла задніми копитами. Жінка дуже сильно злякалася – такого результату вона не очікувала. Корчачись від болю, вона впала на землю. На допомогу кинувся мотоцикліст, який проїжджав повз. А тварина-агресор в цей час втекла в поле.

З жертвою нападу все в порядку. Допомога медиків дівчині не знадобилася, тому вона не стала скаржитися поліції на пастуха, не уследившего за коровами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Те, що вібулося, було записане на відео. Ролик потрапив в мережу, його розмістили в різних соціальних мережах.

Він дуже швидко набрав тисячі переглядів. Користувачі бурхливо почали коментувати інцидент. Вони дали тварині кілька прізвиськ – кунг-фу корова і корова-ніндзя. А все із-за того, що вона напала на дівчину і спробував перестрибнути через її мотоцикл, як вони встигли помітити.

"Знай.uа" вже писав про способи повернути кішку, яка втікла з дому

А також: до жінки в ліжко вночі заліз пітон

Як повідомлялося: у США народилося крихітне теля