Катьяна Шойєр – жителька австралійського міста Порт Дуглас, розташованого в штаті Квінсленд. Одного разу посеред ночі вона відчула на собі незвичайний пронизливий холод. Дівчина обернулася і побачила перед собою неймовірну картину – поруч знаходився гігантський пітон. Вона зізналася, що в той момент її серце ніби пішло в п'яти.

Катьяна проживає в місцевості, де люди часто бачать змій. Але вона ніколи не підозрювала, що чотириметровий пітон може виявитися так близько поруч з нею, а тим більше у її ліжка. У цій неординарній ситуації дівчина не почала панікувати. Вона розуміла, що головне – зберігати спокій. Вона взяла спис для лову риби і з його допомогою віднесла змія до смітника. Дівчина повідомила, що пітон важив не менше 20 кілограмів.

Шойєр розповіла, що в той момент її турбувало лише те, щоб пітон більше не перебував у її кімнаті. Тому вона повернулася в затишне ліжко, щоб спокійно заснути.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Коли вона прокинулася, змій ще знаходився в урні. Вона відвезла його до найближчого лісу і відпустила на свободу. Дівчина підозрює, що пітон просто-напросто збирався її з'їсти. Але, можливо, він зрозумів, що не зможе це зробити через її розміру.

Вона думає, що пітон пробрався в кімнату через вікно або задню двері. Вона поняття не має, скільки часу він пробув у неї вдома, поки вона його не виявила. Але "більше всього на світі сподівається, що більше не побачить його в своєму ліжку", – пожартувала Катьяна.

Раніше портал "Знай.uа" писав: гігантський пітон вступив у смертельну сутичку з рибалками

А також: невинний кіт став жертвою зухвалого пограбування

Нагадаємо: у Харкові на смітнику знайшли триметрового монстра