В індонезійському окрузі Паданг-Паріаман рибак на ім'я Тан Галуан разом з односельцями вирушив на річку за вуграми. Однак, ця риболовля закінчилася зовсім іншим уловом. Про це повідомляє видання The Mirror.

По дорозі до річки чоловік наступив на восьмиметрового пітона, якого прийняв за колоду. У джунглях цю рептилію майже неможливо побачити. Між поваленими стовбурами дерев і тропічною рослинністю пітон може легко і непомітно пересуватися, а колірна комбінація допомагає маскуватися при полюванні на здобич.

Змія дуже злякалася і захищаючись обвила щиколотку одного з його супутників, і друзі кинулися до нього на допомогу.

"Шестеро чоловіків знадобилося, щоб впоратися з пітоном", – розповів Галуан.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Боротьба зі 100-кілограмовою рептилією тривала кілька хвилин. Але кілька невірних дій могли коштувати одному з чоловіків життя. Ця велика і агресивна змія може представляти певну небезпеку для людини.

"Ми пішли за рибою, але змія виявилася нашим головним призом. Але моя релігія забороняє їсти змій, тому я не можу її приготувати", – поскаржився рибак.

За підсумком рибалки вирішили принести пітона в село, там його помістили в клітку. Змія провела в ній кілька днів, поки за нею не приїхали представники природоохоронної влади. Вони відвезли рептилію за кілька кілометрів і випустили в ліс.

Варто відзначити, коли на кадрах відео показують величезного пітона в клітці його стає шкода, адже місцеві селяни примудрилися залякати небезпечного хижака.

Також відзначимо, що сітчасті пітони вважаються найбільшими зміями у світі. Найбільш великі особини можуть досягати десяти метрів в довжину і здатні проковтнути крокодила цілком.

Рекордний екземпляр сітчастого пітона, який жив в одному з зоопарків, за непідтвердженими даними досягав у довжину 12,2 м.

Нагадаємо, на жителя Таїланду напав двометровий пітон, який ховався в офісному туалеті і вкусив нещасного за "цікаве місце".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у кенійському заповіднику Масаї-Мара удав проковтнув здоровенну гієну на очах у туристів. Чоловік з туристичної групи, нідерландець Джос Баккер, встиг зняти страшну картину на відео.

Також "Знай.uа" писав, на Кубі в місті Пінар-дель-Ріо завзятий рибалка Освальдо Лопес Ромеро, як завжди відправився накопати черв'яків для рибалки, проте цього разу замість наживки чоловікові попалося щось дивовижне.