У турецькому місті Сулейман, розташованому в провінції Ялова, неподалік від столиці відбувся незвичайний і дивний інцидент. Жінка пограбувала невинного кота.

Камера спостереження зняла що відбувається. На відеозаписі видно, як жінка в хіджабі зупинилася біля коробки, в якому знаходилося тварина. Дивно, але вона забрала його підстилку і втекла. Кіт намагався захистити своє, але йому довелося здатися.

Користувачів мережі обурив цей злочин: яка людина в здоровому глузді буде грабувати кота? Який живе на вулиці. Тим більше в таку холодну погоду, залишаючи його без єдиної речі, яка може його зігріти.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відеоролик потрапив в мережу завдяки власниці ветеринарної клініки Берна Озер. Він дуже швидко став вірусним і залучив масову увагу користувачів.

Один з низ залишив коментар:

"Ким треба бути, щоб вкрасти у кота підстилку в таку холодну погоду?"

Тепер захисники тварин і просто небайдужі люди намагаються знайти злочинницю.

"Знай.uа" вже писав про котика, який намагався підкорити бігову доріжку

А також про те, що в Австралії на волю випустили борсуків Білбі

Як повідомлялося: існує 5 простих способів заспокоїти собаку під час грози