У мережі з'явилося кумедне відео з милим твариною, яка бурхливо почали обговорювати користувачі. На ньому зображений упертий котик, який намагається підкорити бігову доріжку. Мабуть, всередині нього живе справжній спортсмен, який бажає освоїти тренажер.

На ролику видно, як кіт намагається побороти доріжку. Але він ніяк не може її підкорити. Незважаючи на всі зусилля тварини, вона продовжує рухатися, кожен раз скидаючи його на підлогу. Але котик не збирається здаватися! Його завзятості можна навіть позаздрити. Він ще кілька разів намагається застрибнути на тренажер. Потім він втрачає інтерес і відправляється в більш затишне і спокійне місце, яке припаде йому до душі.

Відео зняв господар кота, який постійно спостерігає подібні ситуації. Він поділився роликом в мережі, і користувачі його оцінили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Знай.uа" вже писав: у Канаді заборонили упіймання китоподібних

А також: в Австралії випустили на волю борсуков Білбі

Нагадаємо: 5 простих способів заспокоїти собаку під час грози