Днями у Харкові поблизу смітника на Холодній Горі виявили мертвого пітона.

Про це пише Depo.Харків із посиланням на інформацію та фото очевидців.

За їхніми даними, мертвого пітона невідомі викинули на вулиці Холодногірській. Змію виявили біля сміттєвих баків просто на землі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно в Подольську Одеської області місцеві жителі помітили величезну кількість змій.

Ці плазуни почали з'являтися не тільки на околиці міста, але і поряд з багатоповерховою забудовою, пишуть місцеві жителі в соціальних мережах.

Тим часом, городяни в соцмережах побоюються, що атакують їх гадюки, які дійсно водяться в лісах недалеко від міста.

Раніше Знай.uа писав про те, що на жителя Таїланду напав двометровий пітон, що ховався в офісному туалеті та вкусив нещасного за "цікаве місце".

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на AsiaOne.

У повідомленні йдеться, що 45-річний Тердсак Каюпангпан не помітив плазуна і сів на унітаз. Справивши нужду, він спробував встати, але відчув, що на його статевих органах зімкнулися чиїсь зуби. Чоловік одразу ж зрозумів, що має справу зі змією, схопив її за голову, стиснув і відірвав від себе.

Зуби пітона залишили чотири глибокі рани, з яких буквально лилася кров. Покалічений чоловік ледь дістався до лікарні, де йому наклали 15 швів. Тим часом змію ловили добровольці зі служби контролю за тваринами. Їм знадобилося близько 30 хвилин, щоб витягти з унітазу покритого нечистотами плазуна.

За два місяці до інциденту змію бачили в іншому туалеті, який був в офісі Каюпангпана. Співробітники не зуміли її впіймати і з тих пір більше туди не ходили. За словами одного з колег постраждалого, вони часто жартували з цього приводу і нагадували один одному, що потрібно бути обережнішими. І, як говориться, наврочили...

Також Знай.uа повідомляв, що у індонезійському окрузі Паданг-Паріаман рибак на ім'я Тан Галуан разом з односельцями вирушив на річку за вуграми.