Жилет з шипами і яскравими щетинками, здавалося б, відмінний варіант для панк-концерту. Але ми зараз говоримо про захисні жилети, спеціально створені для маленьких порід собак. Так жителі США одягають своїх улюбленців, щоб вихованця не зжер дикий койот чи не забрав орел.

Це жилет Coyote Vest, призначений для захисту домашніх тварин від хижаків. Напади орлів і койотів — звичайна справа для заходу США. Власне, самі засновники бренду CoyoteVest пережили смерть своєї собаки від нападу койота в 2015 році, тому і вирішили допомогти іншим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Такий спеціальний костюм для свого пса Біні показала в Твіттері американка Аміна Ахтар.

"Зовні водяться койоти. Ви знаєте, що це означає — час для жилетів від койотів!"

В жилеті у собаки буде незвичайний вигляд в очах хижаків, і це, можливо, змусить їх сумніватися, нападати чи ні. Якщо вони все ж нападуть, значний набір шипів захистить спину і шию собаки — саме туди доводиться більшість ран. Також жилет зроблений з протиударного кевлара, який витримає укус будь-якої собаки.

Користувачі Twitter дуже жваво відгукнулися на твіт і стали у відповідях ділитися фотографіями своїх собак і кішок, екіпірованих як слід для несподіваної зустрічі з хижаком.

У реплаях користувачі відзначили, що теж купили своїм тваринам такі костюми.

Котики теж на стилі, адже незважаючи на гострі кігті койоти для них також небезпечні, як і для собак.

Мало того, такий костюм придбали власники маленької кози.

Користувачі Twitter помітили, що пес у костюмі нагадує відвідувача панк-концерту.

Костюми настільки забавні і популярні, що інтернет простори буквально заполонили меми.

Творці ж відзначають, головне завдання жилета - допомогти уповільнити або запобігти несподіваній атаці, щоб у вас з'явилося достатньо часу зреагувати, перш ніж вашому вихованцеві будуть нанесені серйозні пошкодження. CoyoteVest подарує вам спокій, оскільки ви будете знати, що ваша собака не беззахисна.

Нагадаємо, звичайний пес буквально підірвав соцмережі своєю незвичайною звичкою. Деякі користувачі вже встигли побудувати моторошні теорії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу.

Також "Знай.uа" писав, американське місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник. Поліцейські вирушили на пошуки тварини після звернень стурбованих городян, які звернули увагу на його дивну поведінку і побоювалися, що вона викликана сказом.